Ez igaz. A másik utcában is van egy gyerek egy ybr-el, és kurva jól megy vele. Meg minden, de van itt pár cbr-es is, de öket nagyon ritkán látom, felénk inkább a 70-es robogóké az út, meg az ezres gépeké.
Leo vince dob biztos nincs rá. Amugy lényegesn nem sokba különbözik a 2 motor.csak a cbr sportosabb.27-én honda nap lesz, és megnézegetem a cbr-t, esetleg csinálok képet, ha ki lesz téve egyáltalán.
Ez a kérdés már bennem is megfordult.YBR-re sportdob elég fura nem hinném hogy annyira lenne rá. Amugy azt halottam hogy 120-at is kiviszi, bár gondolom csak nagyon jó esetben.CBR-en nem gondolkodtál?
mázlistak :( pannonia ringen miert nincs ilyen?? nekem meg mindig nincsen meg a motor....kivancsi vagyok meg mennyi idöt kell varnom arra a rohadt törzskönyvre.....
Nem, aznap van barátosnőm születésnapja és asszem válóok lenne ha aznap is lelépnék motorozni . Ha szabad lennék aznap, akkor is meggondolnám hogy menjek-e. Picit veszélyesnek érzem ezt a dolgot mert biztos lesz pár "jóarc" akik úgy küldik majd mintha egy hétköznapi pályanap lenne. De remélem nem lesz semmi baleset.
Azért nem csak futárok meg postások használnak ilyen motort
YBR-re szted jó ez kipuff ami neked is van? Vagy ez külön cbr-re van csak?
Akar még jönni valaki? Támogatom, hogy talizzunk valahol és guruljunk ki.