Ha van hozzá türelmed, küldd vissza és kérj másikat. Mindenesetre meglepő, hogy billeg. Lehetséges okok: 1. A négyszög profil görbe (kikalapálod). 2. A csövek hegesztése nem azonos helyen van (megkalapálod). Vagy csak szimplán aláteszel valamit, hogy ne billegjen, attól nem fog eltörni, hogy kicsit billeg.
Bár ferdén tart, stabilnak tűnik...
És mióta használod? Mennyire bírja a lánc? A gyárit 3-4000-enként kellett feszíteni, és 13000-et bírt ki. Erősített DID láncot akartam, de csak erősített JT volt.
Szeretnék segítséget kérni tőletek...A motorom mostanság úgy "szórakozik" velem hogy beindítom, hidegen elindulok vele semmi baj (persze nem nyélgázon) máskor meg meleg motorral megyek és mintha nem kapna benzint lehörböl és leáll.. o.O ráindítás után 2-3 ezres fordulat felé nem bírom pörgetni mert ugyan ez a hörbölés jön utána meg mintha mi se történt volna semmi baja "észbekap" és mehetek tovább.. először hidegen csinálta ezt gondoltam hogy nincs meg az üzemi hőfok ezért melegítettem.. egy ideig nem is volt semmi utána megint elkezdte ezt hogy melegen is leáll :O
ennek mi lehet az oka? mikor megvettem új gyertya, olaj csere karbi ,légszűrő takarítás volt rajta de olyan mintha valami dugulása lenne...