Nem érdekel hogy csak 138-at megy, me csak 3 liter fogyaszt ha koppolod és ez a lényeg,na meg az hogy bukna rá a pinák, mert sokkal jobban néz ki mint akármelyik hasonló kategóriájú!és olcsó stb...
szerintem normál körülmények között nem megy a CBR 130fölött de a 130hoz is teljes szélcsend kell meg hosszú út hogy felgyorsuljon, a 125 az meg van neki simán, de nem tudom mit akartok kihozni ebből a gépből, gondolom mindenki tisztába volt a vásárlásakor hogy ezzel nem lehet száguldozni, aki meg nem az nincs tisztába a motorokkal és a többi általános tudnivalóval, már többször el lett mondva itt a forumba: ez egy 4T-s moci, nem várjatok tőle sok mindent, a max vége jó esetbe 130, és 100-110ig gyorsul intenziven és alacsony tartományba is erős ezért városba is marha jól lehet vele lavírozni. kár ezen vitázni mert többet nem fog menni tőle a motorotok, a bejáratás témát meg hagyjuk, ne kezdjünk bele még egyszer mert semmi értelme.
abba meg nem lennék biztos hogy tudsz a motorral menni 138at úgy hogy a kezedbe fogod a telefonod, bocs hogy ilyen hitetlen vagyok de nekem ez vhogy nem jön be, de aztán bocs ha tévedek, neked legyen igazad
Ez egyébként általában mindig így van, pont tegnap néztem a Polgárőr-trafipaxon a kocsiban ülve hogy 60-nal mentünk elvileg de az kijelző az út mellett csak 50-et mutatott. Szal -10km/h, motorral ugyanennél a trafinál csak -5 szokott a különbség lenni.
Nem értem ezt a 110-et!
Én 81 kg vagyok, amikor felvettem a videót akkor a teljes karom kilógott a plexi mögül és még így is sima! Sztem nagyon féltitek ti ezt a kis HONDA!!-t
Amúgy nekem is eltünt egy kis hűtőfolyadék most, hogy be lett járatva a gép. Amúgy meg most jút eszembe, hogy elfelejtettem visszatenni a beömlő kupakját. Na szedhetem szét megint.
Elmondok egy nagy titkot! A lánc-spray a titki az egésznek. Meg aztán nem kell félteni húzni neki a felső tartományban is. Pont tegnap fújtam be jó alaposan. Mai gurulásnál már 5.ben is megvolt a 110-115. És természetesen jól el kell bújni a plekó mögé. Nem véletlenül van az ott. Mennyi van a gépedben?
Honda Cbr 125 R 138km/h
OK?
abba meg nem lennék biztos hogy tudsz a motorral menni 138at úgy hogy a kezedbe fogod a telefonod, bocs hogy ilyen hitetlen vagyok de nekem ez vhogy nem jön be, de aztán bocs ha tévedek, neked legyen igazad
De egyben vicces is
Én 81 kg vagyok, amikor felvettem a videót akkor a teljes karom kilógott a plexi mögül és még így is sima! Sztem nagyon féltitek ti ezt a kis HONDA!!-t
Nekem is van sisakhálóm, Kva jó, állati sok cuccot lehet vele cipelni, nagykirályság.
Ezért megy ennyit!
Nekem már bejáratósan is 115 ment