Mindannyian akik lecseréltük éreztük a változást. Sokkal nyomatékosabb. Az, hogy most nem 130at csak 125öt ment az sok mindennek lehet az oka, de első sorban a benzin minősége és a lánc állapota a mérvadó. Szerintem meg ez az egyetlen tuning amire érdemes költeni!!!
azt kedden viszem szervízbe aztán megnézik és olajat cserélnek benne!!!
tudnátok valami jó sport kipuffogot ajánlani árával együtt!!!
nöjjetek már fel! lehet, hogy így képen poén, megha megcsinálod egy pár napig, de aztán te is rá unsz...
, na jolvan én nem szólok bele, mindenki azt csinál a motorjával amit akar...
Mondjuk nem túl biztonságos.
Én most voltam életemben először a Bakonyban motorozni. Egyébként szerintem nem jó, úgyértem nem CBR125-ösnek való. Ez az állandóan végsebességen motorozás ezzel a kis CBR-rel szerintem elég unalmas. Itt a Pilisben nincsenek ilyen hosszú elnyújtott gyors kanyarok meg hosszú egyenesek, magyarúl lassabb. Ez így nekem állati egyhangú volt. Pont azt a részét nem tudtam élvezni amit szeretek (kanyar, kigyorsítás, rövid fékezés a köv. kanyar elött, döntés majd megint kigyorsítás stb.)
Egyfolytában végsebesség közeli sebességgel mentünk és alig volt olyan kanyar ahol lassítani kellett volna. Nagy motorral biztos nagyon lehet élvezni azt a környéket is, de szerintem ilyen pici motorral elég unalmas. Most majd Ti gyertek az én "hazai pályám"-ra és meglátod, hogy mire gondolok és garantálom, hogy én már Dobogókőn kávézok majd miközben rátok várok