hova? Meg kell nyomni a tallózás... gombot, ki kell választani a képet amit fel akarsz tölteni és utána megnyomni a Hozzászólás elküldése gombot. ennyi
nekem a CBR túl túrás,biztos nagyon kényelmes de én valahogy a speedre vagyok beállva.mondjuk városba CBR kényelmesebb de én szeretem magam kinozni
.aerox soha nem nyújtana (még 13Le-sen) se olyan élményt mint a CBR.Szerpentinezni biztos jó vele mert úgy hallottam alacsony fordulatról is jólhúz.
ez a motor nem az RS ellenfelénekkészült semmi köze hozzá.4ütemű motor nem kell agyonpörgetni mint a 2Tket,megbízhatók,gracznak 15,000km van benne de...eddig semmi gáz nem volt vele.(úgy tudom)tanulómotornak tökéletes.személyes tapasztalat:70nél még simán elhúz a francba a TZRmellől.(cbren utas is volt)szal szerintem jó kis moci.Bár én szeretem magam kinózni és inkább Hyosungot vennék mert azinkább speedesebb de aztán azért a Honda az Honda
, mint hogy eltitsanak a motortol!!!
? Vagy miért vagy eltiltva a mocctól?
én mennék szívesen de el vagyok tiltva a motortol és csak dolgozni járhatok vele!!!
De az annyaköcsögit...a kép fenn van( bárki láthatja ) !!4 kép van fenn és ebből csak kettő alatt van írás....