Ezúton szeretnék gratulálni petii, hogy halált megvető bátorsággal sikerült átlépned a bűvös 140-es határt, és megosztottad velünk ennek, és vakmerőséged tagadhatalan bizonyítékát.
Bárcsak én is ilyen tökös gyerek lennék
hülye gyerek vagy te bazeg! a telefonom kamerába volt csak egy gombott kellet nyomni és ha fogtam fél kézzel a kormányt miért szitált volna be és utána egyböl lasitottam miko tettem el?
petii: Mondjuk igen talán könyebb a fordulatszámmérőt nézni minthogy a zsebedből a telefont előhúzni és fényképezgetni.... de még mindig nem értem h lehet valaki akkora fasz, hogy inyekor elkezd matatni. kicsit beszitál akormány vagy akármi a fejedet leválasztott volna már a nyakadról valami korlát vagy oszlop... hüyegyerek
Nem 50ccm!!! egy kicsit gondolkodj már!! szted ha éppen felcsuszott odáig akkor h tudtam lekapni??? mert a telót elhiheted h nem tudtam váltásközben is a kezemben tartani hanem elö kellett vennem!! és az is idö
De most komolyan, honnan jött az ötlet, hogy ilyen névvel regisztrálj?
A fikázás, meg azért volt, mert felraktad a képed a gumidról. Nem kellett volna.
De tényleg. Szóval ne sértődj meg.
Srácok a helyet hogy engem vagy másokat fikázatok ezzen a forumon inkább huzatok ki motorozni oké?
Amugy meg tuddok egyszere is fékezni nincs egy nagy tudosám de már 5 év motorozás után nem vagyok kezdő!!!
Lehet hogy ti már régebota motoroztok és tapasztalt vén rokkák vagytok de én semm vagyok már szerintem kezdő és én is szoktam döntögetni ha a gummin nem is látszik annyira!!!
A gummi füstölésröl meg csak annyit hogy nem vagyok az a tipus akki ki megy a ház elé és ezzel széditeném a csajokat!!!
Bárcsak én is ilyen tökös gyerek lennék
petii: Mondjuk igen talán könyebb a fordulatszámmérőt nézni minthogy a zsebedből a telefont előhúzni és fényképezgetni.... de még mindig nem értem h lehet valaki akkora fasz, hogy inyekor elkezd matatni. kicsit beszitál akormány vagy akármi a fejedet leválasztott volna már a nyakadról valami korlát vagy oszlop... hüyegyerek
A fikázás, meg azért volt, mert felraktad a képed a gumidról. Nem kellett volna.
De tényleg. Szóval ne sértődj meg.
Amugy meg tuddok egyszere is fékezni
Lehet hogy ti már régebota motoroztok és tapasztalt vén rokkák vagytok de én semm vagyok már szerintem kezdő és én is szoktam döntögetni ha a gummin nem is látszik annyira!!!
A gummi füstölésröl meg csak annyit hogy nem vagyok az a tipus akki ki megy a ház elé és ezzel széditeném a csajokat!!!