és már ideg vok!!ide írj please, vagy msn!!!ok?na pá!megyünk majd vmikor!!
valamiért rohadt mély a többihez képest...
nem 1 csajt láttam már 125ös rsen
)
szivesen!
főleg azt hogy pont te akadsz ki ilyen szaron mikor neked nincs is CBR-ed!különben is Tyt elmondta a véleményét, attól hogy bele vagy szerelmesedve 1 motorba az nem azt jelenti hogy csak jó tulajdonsága van, mert ez marhaság, minden motornak van jó és rossz tulajdonsága!
egyébként én is egyetértek vele hogy csajoknak jó a CBR pedig nekem is CBR-em van! mert mikor rajta ülök és megyek vele tényleg kényelmes meg minden de multkor mikor bátyámmal elmentünk motorozni és ő ment elöl akkor láttam igazából hogy milyen rohadt vékony 1 motor, és egyeseknek ez biztos jól jön, mert könnyű megtartani mint pl a csajoknak, de én azért jobban szeretem a nagy motorokat, mert pofásabb meg jobban mutat de annak ellenére sztem elég jó motor a CBR!
viszont én nem értek egyet azzal hogy a fékei szarok, mert az enyémek kurva jól fognak, persze olyan szinten nincs mint fater 600as Fazer-ének a fékjei de ahhoz képest hogy mit tud a motor jó fékek azok,amennyivel menni tud arról simán meg lehet vele állni viszonylag elég hamar!