. És én még mindig azt mondom a CBR ÁRÁHOZ KÉPEST A LEGJOBB VAS A PIACON. JA ÉS MEGBIZHATÓSÁGRA. Városba meg nemhiszem h az fog dönteni h 130al mész v 150el mert nemsok ien van. Ezek a motork meg nem autopályára valók. De azért öljétek itt egymást feleslegesen
)
és még rátesz egy lapáttal, hogyha tönkre megy a sport henger, akkor vesz racinget és 180-at fog menni...persze, jó lenne, de ezt maximum álmában érheti el...
rá kell hagyni azt kész!
, de nem is bírt ki éppségben 3000km-t se a fötengely, ugyhogy télen csere
1, nem dadog, hanem ezt minden új apriliás tudja h van benne egy gyújtás folytás ami 5000-6000 között folytja. 2, láttam én már h mikor elkezdtük verni, hova lettetek....a picsába se voltatok, Dijjo megmondja volt h két személlybe vittem Betty és ugy is jócskán rávertem a Cbr re...
3, szeretném én azt a videót látni amin 150 megy, mert alattam 172 ment, B. Imi alatt meg 156, Barnát meg kint a 4-esen 160 al vittem...erről ennyit...ne h már megmagyarázd h egy 13 lovas jobb mint egy 36 lovas....
és szerintem igy is van rengyén
Bocsi, de az mhr henger, az már inkább a replica és racing hengerek közé sorolják! Amennyiben az mhr replica hengerre gondolsz, az meg gyári adatként 9-13Le
Itt egy link www.egumotors.hu/index.php?opt...
nézz körül, befejeztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(jah és biztos én vagyok a hülye, beismerem)