Én végigmotoroztam az ünnepeket szal hiányoznak a motoros társak
Szal...egyértelmű
és hát jó bulást meg szerelést kivánok!!!
!
Még ajánlok mindenkinek 1 gyors kör a nap utolsó sugaraiba még bele fér
Csak legyen hozzá elég pénzed
)
. Én 194cm vagyok és kényelmesen elférek a kis cbr-en. Az már más kérdés hogy hogy nézek ki rajta mert nem érdekel eggyáltalán
. És egyhuzamba simán megyek vele 40-50km-t úgy hogy nem zsibbad el a hátsóm.
. Megyek szabájosan 50el, látom ott teker egy biciglis előttem kb100m-re, szabájosan irányjelző ki, már majdnem merré érek mikor ő hirtelen gondol eggyet és beakart fordulni balra az egyik utcába, nade már olyan közel voltam hozzá hogy elkerülhetetlen volt az ütközés
. Ahogy nekimentem a jobb kormányon felhajlott minden cucc(a fékkel együtt), a jobb oldali lábamat pedig leverte a bicigli a lábtartóról, és hálisten nem volt fékezési lehetőségem. Az ütközés során átkerültem a szembesávba ahol hálisten pont nemjött semmi jármű, a szembesávból átkerültem a bicigliútba, ott hálisten a vállammal nekimentem egy oszlopnak, és nagynehezen megálltam. kb 100m-re áltam meg az ütközést követően
. Odamentem megkérdezni hogy lett e valami baja a biciglisnek, és ő felháborodottan mondta hogy én vagyok a hibás, meghogy nagyon gyorsan jöttem, és térítsam meg a kárát. Erre mondtam neki hogy "maga normális". Erre ő elkezdett csúnyán beszélni. Ekkor én fogtam magam és hívtam a jardot mert tudtam hogy ő a hibás és nekem kár lett a motoromban. Megis jöttek, mindketten elmondtuk hogy és mint volt a baleset. Csak a biciglissel az elején közölték hogy "van bicigliút és maga nem azon közlekedett úgyhogy szabájsértést követett el". Innentől kezdve én nem lehettem a hibás. De még fújnunk kellett szondát is és ott kiderült hogy a biciglis bácsi alkoholt is fogyasztott. Na szép. Aztán megvolt a helyszínelés meg minden és várom a továbbiakat
. Személyi sérülés hálisten nem történt azonkívül hogy nekimentem vállal egy oszlopnak. A motoron lettek enyhe károk.
Eladóvá vált a REPSOL CBR-em. 1 éves 7900 km-t futott. 14-es fogaskerék van rajta és narancssárga felnicsík lett rá téve,borulásmentes, vezetett szervízkönyvvel kedvező áron lehet rá szert tenni.
Érdeklődni: kako.pal@chello.hu e-mail címen