, gondolom a szokásás helyen lesz
, de majd még hívlak!
én is ott leszek, mint nézző meg 50ccmben indulok
:
, radudaltam, kikerultem, szerencse hogy megijedt
(ez margithidtol budai hidfo utan tortent, ahol fellehet menni a hegyre azon a szerpentinen, csak az also lampan, jobbrol jott ki piroson mikor egyenesen mentem) ezutan, 7 percel, a szilagyierzsebet fasoron elozom a kocsikat, erre kirantja elem egy autos egy egesz kocsiszelessegnyit az autojat... (nem kerult semmit) meg jo hogy nem eloztem gyorsan, namind1 ennyit mara a "jobol"
És ha lehet javaslatom az útvonalra akkor mehetnénk a mátrába is akár
, de majd még ugyis egyeztettünk elötte telefonon!
, a gyorsulást meg majd megláttjuk!
majd adok pontos infót hogy a reggeli mikor lesz de kb 8 felé meg majd persze d.u.án is lesz csak sztem a reggeli picit késni fog
de majd vigyázzni kell mert a foci pályán lesz és reggel még deres a fű
május1e itt van a kertek alatt, amúgy láttom felraktad a Illegal racing club-os matricát
hamarosan menni kéne gyorsulásra most vett a szomszédom egy chipes subarut
Jönnek bátyámék meg apám is!
csak ahogy beérünk hozzátok onnan kisérni kénne minket. Tudod amint átmentünk a vasuti sineken és odda értünk ahoz a térhez ahol asszem van egy fa híd.
Ott találkoznánk! Megoldható?
Ennél szebb moci nincs és ez a lényeg
Szerintem többet tudsz erről a motorról mint sok tulajdonos
) éppen előzni szerette volna egy másik motoros mikor elcsúszott és becsúszott a másik motor elé aki átugratott a gixxer-en. Ezután csúszás közben megtapadt a kereke és felrepült a levegőbe ahol hármat pördült mielött földetért, utána pattant mégegyet, újabb szaltó és vissza az aszfaltra, csuszi és végül megállt. Mentő meg minden de végül szerencsére el tudták látni a srác sérüléseit a helyszini med-cent-ben. A másik (555-es versenyző) megúszta sérülés nélkül és a motor is csak minimálisan sérült.
múltkor volt kinnt egy YBR is de most nagyok jönnek inkább