- és én ronda rideg marha bírok lenni, ha az az ára, hogy keresztülvigyem az akaratom
130 a sebességkorlát az autópályán és annit még tud a CBR is. Ha meg zavarnak a 160-170-nel csapató BMW-k és Audi-k a belsősávban akkor húzodj le a külsősávba! Én pl. mikor a Hungaroringre megyek akkor szoktam autópályán menni. A legtöbb autónál gyorsabban megyek ezért a belső-sávban szoktam menni, ha meg látom a tükörben hogy közeledik valami akkor egy rövid időre lehúzódok amíg elmegy.
Állítólag nem kell szívni a szivatóval, ami már egy jó pont, meg elvileg ügyesebben adagol, de van erről valami okosság?
- szóval ingáznék, ami sok használat, sok kilométer, ergo szükségem volt egy szerény étvágyú kis gépre (mert ezt nem támogatják, kocsira bezzeg adnának benzinpénzt, ha smucigok, legalább csinálják rendesen
)
Na de viccet félretéve, annyi jót írtak már a cbr125r-ről, és ha továbbra sem találok egyéb, nagyon konkrét jelentkezőt, valószínűleg őt választom :)
Erősítsetek meg, jó lenne nekem nagyon egy ilyen motor nyergében :) Finom kényelmes-e? 176 centi vagyok és 70 kiló, ehhez mérendő az elhelyezkedés rajta
egész jo így olvasni
Több nadrágot-kesztyűt gondoltam, nagyon logikusnak tűnik, rétegek, kívülre vízállót, gondolom
De az nagyon lelkesít, hogy látom, hogy ez azért csak egy olyan szerkezet, ami megfelelően használva alkalmas szinte bármire. Tényleg nem gyorshajtásra meg vagánykodásra kell, "csak" rendes közlekedésre.
Sajnos a szívem húz felé, mert annyira széééép
Egyébként akkor mennyit eszik, mikor autópályán tépsz vele? (később még kimerészkedek úgyis, de mazsolaként nagyon parás lenne szerintem