Meg persze elektromos jelek
Új ez nekem, na
és ezért hívják gyk. SZÍVÓ motornak. a beszívott levegő mennyiségét lehet nagyobb áteresztőképességű légszűrővel, nnagyobb karbival, RAM AIR-rendszerrel(torlónyomás..) turbós vagy kompresszoros feltöltéssel, vagy önmagukban, vagy levegővel de benzinnél nagyobb hőfokkal is égő anyagok hozzáadásával növelni. (turbonál a kifelé haladó égéstermék ereje forgatja meg a turbinát, ami nagyobb nyomást képez a normál szívásnál, míg a kompresszor valahonnan a főtengelyről pl. kapja a hajtást, és úgy csinál plusz nyomást a levegőnek. és ugye nagyobb nyomás-több oxigén=több benzint lehet vele elégetni. van még az intercooler-dolgo, ami lehűti a levegőt, ezáltal a térfogatát csökkenti ami megint csak azt eredményezi hjogy egységnyi térfogaton több oxigént ftudunk bejuttatni az égéstérbe.)
befelé áramlott levegőt adagolja, és elegyíti tűzelőanyaggal. ugye ha meyg a motor akkor már az előző robbanás (gyors égés pontosabban..) hatásától még lendületben lévó dugattyú szívja a levegőt, és így a foylamat már öngerjesztő, ezt indítod el az önindítóval. jól mondom?
szerintem így nagyon vad! én alap hogy lefényeztetbém feketére a szürke részét az oldalidomnak!