Megáll nem kap anyagot leáll félreállok kapcsolgatom a gyújtást dolgozik a pumpa feltermeli telenyomja a karbit indítom pöcc röff mintha mi sem történt volna. Tavaly szeptember óta kisebb nagyobb szünetekkel már 4x-5x előadta ezt. De hál isten ki lehet kötni a pumpát unokatesóm megmutatta a titkot. Anélkül is megy csak fél tank v attól több benya kell h gravitációval magától eljusson a karbikba. Ezt még nem játszottam el de ha teljesen meghal a pumpa azért lehet jól jön majd.
) elkezd az alapjárat esni és megáll.. Namár valamiért (gondolom mikor RES-ből visszateszem ON-ba, akkor a benzincsőbe kerül egy levegőbuborék ami, a pumpában szépen megáll, és ettől a membrán nem dolgozik.. Lehet ez csak az enyémre (amerikai modell) jellemző betegség, mert nekem nem a környezetbe szellőzik a tank, hanem a karbiba egy szénszűrőn keresztül.. Gondolom tapasztalták már jópáran mi történik amikor eltömik a tankszellőzést... Faterom a robikapán cserélte fel a kanna és a gép kupakját, egy napig gondolkozott miért nem indul
f"asztuggya" , lehet hogy nekem is volt már ennyi, csak nem figyeltem.