Csak arrol indítok vitát amiben kellően tájékozott vagyok...csak azt nem tudom hogy akkor ha te nem vagy otthon ebben a dologban.Még a saját motorod tipusának paramétereiben sem nemhogy a kategória többi motorjának.Akkor miért állitasz olyat hogy több előnye is van a többivel szemben?És nem hivatkozok itt egyik modellre sem vagy istenítem bármelyiket.Pl a Gsxr csak azért mert nekem olyan van.Itt pont az ellenkezőjéröl van szó hogy te nyomod annyira itt a Cbr t hogy milyen fasza a többihez képest csak épp nem tudod elmondani hogy miért
Ok, mehetünk máskor is. Nézd meg ezt a bukócsövet, ilyesmire gondoltam: http://youtu.be/9twUAi1Q4o0
Más tudására hivatkozni az ám a nagy szó
Normálisan válaszolni luxus te szobanövény? Olyan dolgokat mondanék a cbr edröl hogy azt se tudnád miröl van szó ami mellesleg nem is motorozásra van csak h legyen mit fényképezni
Ezt a barmot... még oszt "gsxr buzi"
Mit akarsz vele szántani? Ott lényeg a nyomaték...De ha szerinted egy 600F legalább annyira sportmotor mint egy ZX6 vagy GSXR akkor fejtsd már ki légyszives kicsit bővebben hogy mik az előnyei a cbr nek ezekkel szemben.Mert ahogy irtad több is van... melyek ezek?
Mi van itt