Jo, en mostanaban nemigen voltam fellelheto az utakon, max egy nagyon cuki piros mazda2-vel...
és mégcsak nem is taliztam vele(d).
Az aprohirdeteseket itt mar megnezegettem, de egyik sem igazan nyerte el a szimpatiam... majd korbenezek akkor a topicban is, koszi
Gondolkoztam is mostanában, hogy mi lett veled, hogy eltűntél. F sportod van tehát ide tartozol jó helyre írtál. Ruha keresésednél segíthet, hogy van 1 külön erre a célra szolgáló fórum ruha csizma bukó kesztyű topik néven. Sok sikert ehhez. Moci hogy szuperál? mennyi km-t sikerül bele tenned lassan 3 és alatt?
Ha jól emlékszem -1/+1-ben gondolkozol (F2-höz). Erre azt írja, h 0.6 mm-rel jön közelebb a hátsó tengely. Az semmi. Kb. egy láncfeszesség állítás.
Viszont úgy látom, 15-ös az első lánckereked. A nagyöregek szerint az alá nem érdemes menni, mert "töri" a láncot az annál kisebb lánckerék.
Ha viszont csak a hátsót növeled mondjuk 3 foggal (ha van hozzá ekkora), akkor az már 13 mm-rel hozza beljebb. Ahhoz már be kell toldani a láncba. Kár, mert F4i-n nekünk a -1/+1 kombó nagyon jól bevált.