125-ös MZ-t akartam volna, de alkalmi vétel volt az nsr, és inkább kiegészítették a szülők egy kicsivel a keretet.
jó volt a tesztkör is, meg minden olyan volt amilyennek kellett.
tud csak válaszolni. Ő maradt kettesben a motorral utána...
Mondjuk a CBR se rossz, de valahogy nekem ez az új most annyira nem tetszik, mint a régebbiek.
(majd júni 8-13 között)
Bocs a késlekedésért, de egy 3 napos túrán voltam az Északi középhegységben. Eszméletlen jó volt!
Szóval...
Ha a szubjektív véleményemre vagy kíváncsi, akkor a VFR-ről azt mondanám, hogy egy igazi, vérbeli TÚRAGÉP. Városi közlekedésre nem ideális, nagy a fordulókör, elég nehéz viszont kényelmes. Normálisan megy, de ne keverjük össze azért egy sportgéppel! (Még ha úgy is néz ki, akkor se) Mellesleg a gyári dobozokkal felpakolva is szerintem qva szép!
7000-es fordulatnál -mikor kinyit a második szelep is- szépen morogva megindul és elkezd húzni. Ez a váltás ennél már kicsit finomabban érezhető, mint az előző generációknál.
CBR 600F:
Számomra kissé csalódás, mert a dinamikus külső egy egy nem épp dinamikus belsőt takar.
Mindemellett azt kell mondanom, hogy egy nagyon kezelhető, barátságos kis sporttúra vas, ami inkább a megjelenésével hívhatja fel a figyelmet magára. Kategória váltás előtt álló motorosoknak ajánlanám a figyelmébe ezt a gépet, úgymond "tanuló" motornak, mert annyira hálás és együtműködő kis jószág. A CBR 600-as széria hagyományait megtartva ez sem okoz meglepetéseket vezetőjének.