), és 7 közt mozog. A hátsó ülés egyén kérdése, barátnőm szerint is bírható akár több 100 km-en keresztül is. Óra szerint gyári áttétellel 265-öt megy annyi biztos
Kapható hozzá komplett 3 db-os túradobozszett is. Nekem egy givi 46 literes hátsó doboz van fent, és 2 db Oxford nyeregtáska, így a háromba már jelentős mennyiségű holmi fér
Szervízintervalluma 6000 km, én akkor csrélek benne olajat is. Nekem is sportszűrő van benne, szerintem hosszabb távon megéri megvenni bele, mert megtérül , ha csak mosod. a A gyertyákat nem muszály 24 000 nél cserélned, mert a 2005-ös 600 RR-be ugyan ez a gyertya van és ott 48 000 a csereperiódus, ha az RR-be jó akkor a 600 F-be is( ezt elmondják a korrektebb szervízekben is szerintem
).50 000 körül nem árt innyektor, vagy karbiszinkron. Megbízhatóságáról annyit, hogy eddig nem cseréltem a kopóalkatrészeken kívül semmit, most több mint 80 000 van benne. Azért nézd meg mit veszel, mert mindent tönkre lehet tenni!
. Max sebességem ÓRA SZERINT 278 volt talán, ami nyilván nem annyi, mert egyrészt csal, másrészt meg az enyém le van áttételezve elöl -1, hátul +1. GPS-szel még nem mértem.
Az említett hely alatt van az idom távtartója (egy kiálló fém pöcök) ami nem egy atombiztos rögzítési pont. Még úgy sem ajánlom, hogy a távtartót kivéve a vázba csavarozd bele, mert akkor mindenféle furmányos megoldásokkal ki kell kerülni az idomot (volt aki így csinálta) de nem az igazi.
Szóval a gombának két helye lehet:
- vagy a blokk tartócsavarjára csatlakozik -fúrni kell az idomot
-vagy a vázra konzollal (Valter Moto)- nem kell fúrni