Akkor lehet tényleg olyantól rendelek, akiről már van tapasztalat. Én is láttam már ilyen kínai idomot közelről, egy SP2-re konica minoltás és most, hogy mondod tényleg eszembe jutott, hogy azon is csak ragasztva vannak a fülek... Basszus...
70 km híján 1000 km-t mentem 3 hét alatt minden gond nélkül. Imádom ezt a mocit úgy tűnik tényleg jól választottam.
Köszi szépen!
Csak hát ugye nem feltétlen egészséges. Mint már említettem ugye a túl dús keverék miatt csinálja és versenymotoroknál szokták alkalmazni hűtés véget. Viszont tudomásom szerint ilyenkor visszacsaphat az injektorok és a légszűrő felé is és nem tesz jót a szelepeknek sem.
Viszont csak emiatt tényleg nem érdemes PC-re beruházni, mert elég horror ára van. Én használtan vettem az enyémet 45k hufért, de én azért rakattam bele, mert sehogy nem tudtam 7l alá vinni a fogyasztást. Így meg már sikerült az 5,5 is. :) És még nincs beállítva, csak egy f0s netes térkép van rajta, de idén el szeretném vinni a prop-techhez, hogy tényleg a lehető legoptimálisabb legyen a keverék. Tehát több előnye is van lévén, hogy optimalizálják a keverékképzést, a fogyasztásod is jó esetben csökkenni fog és a motor teljesítményleadása is jobb lesz. Nem feltétlen lesz erősebb, de ki lehet szedni a lyukakat a görbéből. Tehát mindenképp előnyös, csak kérdés, hogy ez megér-e annyi pénzt. A power commandert is meg kell venni és be is kell állíttatni ami szintén nem olcsó. Ago nagyon jó, de véleményem szerint irreálisan drága. Neki van saját dynojet padja amivel halál pontosan be lehet állítani. Én prop-tech ékhez fogom vinni mert kevesebb mint a feléért megcsinálják és az ő beállításukkal sincs semmi gond, csak ők manuálisan állítják a saját padjukon. Bár Ago ott van a XVI. kerben ahol én lakom és Prop-Tech meg Esztergomban, de így is lemegyek hozzájuk. Többen foglalkoznak PC beállítással, nem akarom senki malmára hajtani a vizet, válassz belátásod szerint, járj utána kinél mit kapsz a pénzedért. Többen esküsznek Ago-ra. Én nem engedhetem meg magamnak, egy éve akarom így is elvinni beállíttatni és még nem volt rá keret.