...en mind nezelodok egy komplett blokk utan,mert ami van az kuka lett...szetbarmolta a huvelyt,lett egy meretes luk is az oldalan amin a hajtokar kikandikalhatott.Romaniaban talaltam 250 euroert komplett F2es blokkot, s meg probalok lealkudni az arbol egy kicsit mert egyetemista letemre meg nincs allati nagy jovedelmem.Ezt az egy blokkot talaltam ami epkezlab s mukodik,de talaltam tobb F3asba valot,amik igeretesnek neznek ki.Azert erdeklodtem hogy talal e vagy sem.Es tudom,ha nincs penzem ne motorozak.... de koszonom az infot,sokat segitett
Fékpedált akkor próbálok még keresni ha valaki tud írjon. Körülbelül mennyi idő mire megérkezik a csomag, mikorra várjam?
Igen csinálgatják haladnak. Mindig mondták hogy rosszak az utak. Hát amerre mi jártunk jobbak voltak az utak mint itthon.
600 km múlva olajat kell cserélnem letelik az első 6000 km a vassal. Nagyon elégedett vagyok.
.
Mi tortent a hengerfej szereles kozben?
Vedd ki a blokkot es kerj az eladotol sok sok hasznalhato fenykepet az elado blokkrol. Kerj adatokat a felfogatasokrol. Meretek fontosak. Szivocsonk merete? Kipufogo felfogatasok? Szal probald fenykep alapjan behatarolni mielott megveszed. Ja es kerj egy kompresszio merest is. 1000 F2-est es F3-ast javitottam de lovesem sincs passzol e a vazadba az F3-as.