Csavar fejét meg kell ütni
), annak letört a dugattyú szoknyája a kipufogó oldalon. Iszonyat mákom volt, mert nem sérült a henger, csak a törmelék miatt darabokra kellett szedni a blokkot.
Miért nem jó a sima F4-es? Azok még vannak jó áron fent. Láttam régebben kérdezted hogy mi a különbség a sima F4 és az F4i között. Körülbelül tényleg az van amit leírtál. Karbi helyett injektor meg másik fejidom. Nézegesd a 2-t képen és hamar rájössz hogy a farokidom oldalidomok megegyeznek még a blokkis csak ugye karbi injektor a különbség. Karbinak van hátárnya és előnye is az injektorral szemben. Fogyasztást kérdezted nyáron erdélyi túrán volt Honda Cbr 600 RR 1 tempóban mentünk együtt tankoltunk mindig 100 km-en körülbelül 2 deci volt fogyasztásban a különbség az ő javára. Ja és még valami a szerelő akihez vittem a motort szervízre 800-as VFR-e van injectoros külföldön túrázott megdöglött a benzin pumpája haza kellett hozatni a motort. Uncsim ugyanilyen motorján mint az enyém előjött ugyan ez a probléma 70 000 Km-nél könnyen hozzáférhető helyen van 1 csövet ki kellett iktatni a benzin egyből a karbikhoz ment nem a benzin pumpához és így haza jött vele csak bizonyos mennyiségű benzinnek lenni kellett a tankban. Bár a 600 F4i-nél nem tudom hogy hogy van ez megoldva/elhelyezve. Majd a többiek leírják. Ha van még kérdésed kérdezz nyugodtan.