Igen jellegzetes. Az ülést is szeretem, azt is szeretem, hogy mikor azt hiszem nem is húz annyira 4000nél megindul, és mikor kezdeném azt hinni, hogy ennyit húz csak akkor 6-7000nél még jobban megindul, és csak megy..
De gondolom nem csak az én Lucám ilyen. ( Így hívom )
ja hát ezek csak beállítási gondok . az meg nem gond fasza a gép , jellegzetes az ülés meg a sötétített plexi meg a színösszeállítás. ezért emlékeztem rá
MaxxPower Honda szervizben szervizeltette (azóta nem is Honda már, vajon miért )
Pl az első villa el volt állítva, így beszitált néha, meg balra dőlt az motor. A srác nem tudott róla valószínű, mert az első gumi bal oldala teljesen el volt kopva míg a jobb érintetlen volt.
Meg ilyen nyalánkságok.
íííí de jó motorod van én nagyon nézegettem azt a vasat, csak még a jelenlegi motoromat nem adtam el, de ha jól emlékszem abban van ülésfűtés meg ilyenek nemde?
Jó ha gyári alkatrészekből van a motor és kevés km van benne. Ha nézel motort, legalább 2 hozzáértő embert vigyél el, több szem többet lát. Nem feltétlenül a legolcsóbb a legjobb. Amúgy jó választás talán elektronika egy gyenge pontja a motornak, feszültség szabályzót mondják többen, hogy meghibásodik. Meg nekem is most a benzinpumpa "relét" kell kicserélnem.
Egy kérdést szeretnék nektek feltenni, és aki tud nekem segíteni, és van ideje, várom válaszát.
Gépsárkány vásárlás előtt állok. Nézegettem nagyon sok fajtát, de a választásom a Honda CBR 600f-re esett. Árban, teljesítményre és mindenben nagyon baráti. 4-500000 ftba kerül a több, amire nekem a pénzem is futja. Ám már nem mai paripák. 97-98-osok. A kérdésem annyi lenne, hogy utána érdeklődjek ezekkel a píripákkal kapcsolatban. Tudom hogy attól mert nem mai fiatal, jó, de vásárlásnál mire kell nagyon ezeknél a típusoknál figyelni, illetve mik azok a dolgok amik ilyen idősen és ilyen kilométernél már alaposan cserélendő. Várom mindenki válaszát ezzel kapcsolatban. Mert ti vágjátok ezeket a motorokat, és már tudtok minden kisebb nagyobb rezdülést benne.
Köszönöm előre is nektek!
Én most vettem egy arrow kipufogó rendszert dobbal mindennel. 30.000ért. Igaz nem 6000km-t futott hanem kicsit többet de nincs rossz állapotban. Ha lesz lehetőségem le is fényképezem már a motoron és felrakom.
Igen jellegzetes.
De gondolom nem csak az én Lucám ilyen. ( Így hívom
MaxxPower Honda szervizben szervizeltette (azóta nem is Honda már, vajon miért
Pl az első villa el volt állítva, így beszitált néha, meg balra dőlt az motor. A srác nem tudott róla valószínű, mert az első gumi bal oldala teljesen el volt kopva míg a jobb érintetlen volt.
Meg ilyen nyalánkságok.
dicséretes, hogy fél év távlatából is megismered.
Jó kis gép, akkor elég olcsó volt, az előző tulaj azt hitte, h komoly baja van, de a szerelőm mondta h 10 perc alatt megcsinálja, így is lett
Köszi szépen
Hol nézegetted?
Vagy csak így a kitett képről csuklóból, igen van benne ülés és kormány fűtés is.
esetleg a kormánycsutkák is...
Veszprém környékéről nincs kedve valakinek eljönni Velem és Nővérkémmel motorozni ma délután 5 körül?
Jó lenne.
Egy kérdést szeretnék nektek feltenni, és aki tud nekem segíteni, és van ideje, várom válaszát.
Gépsárkány vásárlás előtt állok. Nézegettem nagyon sok fajtát, de a választásom a Honda CBR 600f-re esett. Árban, teljesítményre és mindenben nagyon baráti. 4-500000 ftba kerül a több, amire nekem a pénzem is futja. Ám már nem mai paripák. 97-98-osok. A kérdésem annyi lenne, hogy utána érdeklődjek ezekkel a píripákkal kapcsolatban. Tudom hogy attól mert nem mai fiatal, jó, de vásárlásnál mire kell nagyon ezeknél a típusoknál figyelni, illetve mik azok a dolgok amik ilyen idősen és ilyen kilométernél már alaposan cserélendő. Várom mindenki válaszát ezzel kapcsolatban. Mert ti vágjátok ezeket a motorokat, és már tudtok minden kisebb nagyobb rezdülést benne.
Köszönöm előre is nektek!
Üdvözöllek a 600F-esek táborában.
Új vagyok :) Az oldalon is meg mint Honda CBR 600 F3 tulajdonos is :) Gondoltam benézek akkor már ide hozzátok .