Nekem ilyen van. Egy félliteres üdítő/víz meg pár apróság (papírok, fektárcsazár stb) belefér, pont elég egy pár orás guruláshoz. Ja és minden másra ott a Mastercard :D
hát sajna az enyémről le voltak törve csinálatattam rá de ma le kellet vágni mert feltartotta a fejidomot és lentebb volt nem tudtam a fejidomtartó konzolra rakni
Igen tudom csak nehogy tényleg repedezni kezdjen a fejidom mert akkor a munkám oda,neked a lámpán meg van a két pöcök ami becsúszik a fejidomtartó konzol gumi bakjaiba?
Köszi! Látom sokkal nem jobb a helyzet a külön ülésesnél sem.....erre voltam kíváncsi! A dobot én is tőle vettem, hátha majd mész is vele, az lesz ám a tuti.......én megkértem egyik haverom hogy forduljon egyet a mocival had halljam, hát kirázott a hideg! :D
Meg múltkor teljesen véletlenül egy ilyen aluljáróban odahúztam neki, nem figyeltem hogy a másik sávban jön a rendőr lehúzott ablakkal, hát sikeresen megijesztettem szegényt :D de nem direkt volt....
Pityu! láttam galériáid, és hogy szereztél mivv dobot honan azt meg tudod súgni? az 50 ropiban az összekötő nem volt benne vagy? Teljesen elégedett vagy vele? Ha eladnád a motort a szarakodások végetta dobot venném! :D
Nem olyan régen értem haza barátnőmmel visegrádról, hát nem lett jobb az út ott sem :S nem baj, gurulni azért jó volt és ismét rádöbbentem hogy a xenont k-jó ötlet volt pár éve beszereltetni, sötét erdőben minden láttam, királyság.
Na majd ha már mész is a géppel, írd meg hogy tetszik a dob....:D használni kell azt a mocit, nem nézegetni, azért van :D
Meg múltkor teljesen véletlenül egy ilyen aluljáróban odahúztam neki, nem figyeltem hogy a másik sávban jön a rendőr lehúzott ablakkal, hát sikeresen megijesztettem szegényt :D de nem direkt volt....
Rendi volt? vmelyik nap szerintem eltekerek hozzá csakhát nekem 130km... budaörs környékén van ha jol emlékszem...
Ő rakta fel vagy te otthon javítani kelett a te dobod?
innen szereztem az összekötő még +10EFt