Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most legutóbb egy srácnak jól jött a tartalék kuplungkar is.
Nekem ilyen van. Egy félliteres üdítő/víz meg pár apróság (papírok, fektárcsazár stb) belefér, pont elég egy pár orás guruláshoz. Ja és minden másra ott a Mastercard :D
Pityu, a videón amit most felraktál a saját mocid van? Mi lett a régi karbon dobbal?
jaaa, értem. :-)
hát sajna az enyémről le voltak törve csinálatattam rá de ma le kellet vágni mert feltartotta a fejidomot és lentebb volt nem tudtam a fejidomtartó konzolra rakni
Igen meg, teljesen gyári a paripám
Igen tudom csak nehogy tényleg repedezni kezdjen a fejidom mert akkor a munkám oda,neked a lámpán meg van a két pöcök ami becsúszik a fejidomtartó konzol gumi bakjaiba?
egy kisebb tank táskát már én is beszereztem.......igaz még nem használtam :) de idén sor kerül rá!

Na majd ha már mész is a géppel, írd meg hogy tetszik a dob....:D használni kell azt a mocit, nem nézegetni, azért van :D
Ha úgy megyek hátizsák
Túlélhető.
Én nem sok mindent tartok benne csak majd eü csomagot meg a kipufogó hangtompítóját
Hát nem tudom azé milyen lehet
Az komoly, akkor lehet csal a kép, mert konkrétan az egybeülésesnél nincs is csomesz, befér az eü csomag, egy pénztárca, azt ennyi......
Nekem bőven elég a csomagtartó a kawa ülése alatt nem volt ekkora
Köszi! Látom sokkal nem jobb a helyzet a külön ülésesnél sem.....erre voltam kíváncsi! A dobot én is tőle vettem, hátha majd mész is vele, az lesz ám a tuti.......én megkértem egyik haverom hogy forduljon egyet a mocival had halljam, hát kirázott a hideg! :D

Meg múltkor teljesen véletlenül egy ilyen aluljáróban odahúztam neki, nem figyeltem hogy a másik sávban jön a rendőr lehúzott ablakkal, hát sikeresen megijesztettem szegényt :D de nem direkt volt....
El küldte postán én meg felszereltem alkudtam kicsi tés úgy lett 50EFt postával
köszi a gyors választ, ma már beszéltem is a sráccal csak nem tudtam hogy egyre gondolunk :)

Rendi volt? vmelyik nap szerintem eltekerek hozzá csakhát nekem 130km... budaörs környékén van ha jol emlékszem...

Ő rakta fel vagy te otthon javítani kelett a te dobod?
Még az összekötőt kell megvariálnom rajta
Még nem mentem ezzel a dobbal de már így hallgatva meg rajta ülve csak a helyére begurulva is durva
http://www.kepesmotor.hu/onroa...

innen szereztem az összekötő még +10EFt
Pityu! láttam galériáid, és hogy szereztél mivv dobot honan azt meg tudod súgni? az 50 ropiban az összekötő nem volt benne vagy? Teljesen elégedett vagy vele? Ha eladnád a motort a szarakodások végetta dobot venném! :D
Semennyire, ez egy GS500E
Nem olyan régen értem haza barátnőmmel visegrádról, hát nem lett jobb az út ott sem :S nem baj, gurulni azért jó volt és ismét rádöbbentem hogy a xenont k-jó ötlet volt pár éve beszereltetni, sötét erdőben minden láttam, királyság.
Szalonból? 2003 ma volt én meg talán 2007 vagy 2008 környékén vettem hát kipipeceltem az biztos apróságokkal de igényemhez igazítottam