köszi!
:Találtam a hátsó gumimban egy darab üvegszilánkot amit ügyesen ki operáltam a luksi kb 2-3 (de sztem nincs 3) mm mély és kb 2 X 2 mm átmérőjű,szinte tökéletesen a gumi közepén (a futófelületen) van ...a kérdésem az h mennyire bátran használhatom így a gumit (Szinte új gumi néhol még a futófelületén lévő felirat is látszik...remélem azt mondjátok h nyugodtan mehetek vele mert a mai nap skodálatosan indult (kuplung bovden szakadás melóhelyen,alig bírtam sunyiban megbütykölni h a főnök ne szóljon :P ) Előre is hálás köszönet
Elnézve a hazai gépjárműpark átlagéletkorát és állapotát, inkább valószínű szerintem, hogy az öreg vasakból folyik az olaj. Tavaly is asszem a helyközi busz locsolt. Sajnos az ilyen vasak vezetői legtöbbször csak később veszik észre, hogy folyatják az olajat. Akkor meg emberünk ugye sajnos nem vegy vissza a megtett úton hogy felitassa a veszélyes folyadékot. Pedig ez ugye közúti veszélyeztetés...
Az ilyen öreg teherautók, buszok és autók persze tudjuk hogy mennek át a műszakin, na ezen is változtatni kellene...
Amellett persze ha bebizonyosodik hogy valaki szándékosan ezt műveli, azt durván el kell ítélni, na de egy település lakóit csak így megvádolni...
Szóval aki nem olvassa el a linkelt cikket, azt hiheti, hogy idén megint... Pedig tavalyi a cikk