előtte azt hiszem 2008-ban láttam utoljára közelről rendőrt (fizettem is 3000-et az öv miatt), bár ez lehet hamar változni fog, hirtelen rengeteg rendőr lett nálunk a városban.
. Hogy várhatnám el mástól, hogy szabályos legyen, ha én sem lennék az
Unokatesómat kérdezem az eset után hogy 18 literes a tank erre mondja hogy igen.
Igazaból még nem mertem nagyon kimotorozni a tankot sosem, de így meg fogom nézni most már.
.Ma cserlétem le előszőr az elso gumit,most is lett szétszedve az eleje mióta nálam van- A fékbetét 1ik fele kopott ( amelyiket nyomja a dugattyu a tarcsanak) a masik felen a fekbetetnek meg jo felig van az anyag. Ez mind a 2 felen igaz. Esetleg ha megcserelem a fekbteteket, kicsitt meg kitudom huzni vele ezt a szezont? Ahogy levettem a nyergeket, ugyan ugy tettem is vissza,nem buheraltam meg a beteteket meg, es azt vettem most este eszre, hogy surol egy bizonyos ponton az elso kerek, mintha a fektol jonne a hang. Nem hiszem,hogy elhajolt a fektarcsa
. Tudom,hogy a fekbetet, orokke a tarcsan van, es maskor is surol minimalisan, de most eleg jol surol azon a ponton. Valami otlet? Az lenne amit irtam az elobb? koszonom valaszotok
Kényelmetlen az asszonypajtásnak?
Csak a tartalékot mutatja. Bal oldalt kigyullad asszem 4 kis kocka egymás felett és elkezdenek villogni fentről lefelé, ahogy fogy ki belőle. De ha már kigyulladt, akkor kezdj el keresgetni kutat, mert qrva gyorsan kifogy belőle.