Ha Fehérvárról feljövök eddig lehet, hogy nem hagyom ki. Majd a hangulattól és a programtól függ, mert nem vagyok semmi jónak az elrontója. +látjuk!
Mondjuk keine Ahnung, hogy tudnak kimászni az idomból
De sztem, ha bármelyik Honda motorkerbe / szervízbe bemész tudnak neked adni egy csomaggal
De Zsozsónak szurkolunk nagyon!
, hugom már le is foglalta a kakasülőt a hátam mögött
, majd jól megkeressük egymást!
A memóriámról meg annyit
, hogy nekem a régi arcok is újak!
Örülök ám neki Ancsy, hogy egy ilyen jó társaság lesz lent!
De majd mesélek csajos fórumon, hogy mi a pálya
Amúgy tudom ám, hogy messze laksz Mezőkövesdtől, de gondoltam viccelődök vele egy sort, mert húsvét vasárnap tényleg lemegyünk oda a Mezőkövesdi Húsvétra
Mondjuk az biztos, h nem motorral, de ott leszünk...meg lehet lemegyünk Kunmadárra is a nagy május elsejei felhajtásra
Jössz?
.
) És persze 20-30 percenként odébb gurultak.T.bányán a Lukoil kúttal szemben, kb 2 x voltak ugyanott,abban a pár órában délután.
, de bezzeg most szerdán mikor melóba mentem a motorral, akkor megfáztam. Vicces, hogy január-februárban nem, de márciusban igen... Mindegy, ma azért mentem egy nagyobb karikát, talán gyorsabban meggyógyulok...
Olyan dugókat fogtam ki, megvolt a hűtőrendszer tesztje, már régen láttam a vízhőfokot 108 fokon.
- azt mondta, japán motorok, bírják ezek
Szóval, mire jövő héten hazajön a lányka...nagykirálylány lesz, ahogy egyik kedves TL-es barátom mondaná
link