a corsa III 3 komponensű emlékeim szerint
a battlax még nincs meg,de 63 ezer volt a legjobb ajánlatom,itt a fórumon gumibáró nevű sráctól
adj egy emailcímet és átküldöm amit leveleztem vele
a motornak lassan nekiállok,már minden ott várja(lánckerék,bukókeret,kormány,stb)a fékért holnap megyek
a contit szerintem se
bt-016,vagy a diablo corsa III
nézz rá esetleg a motor-gumik.hu-ra,és utána keresd meg őket a fehován.minden évben kint vannak
A lényeg hogy megvan, és hazaértél vele
Akkor lassan elkezdődik az átalakulás,felugranak rá a dolgok (fék,lánckerék,bukókeret vagy gombák.....)
Még valami,a battlax 016-os gummákat beszerezted,milyen árban van az?
Én is hamarosan csere előtt állok,szemezek vele, de nem tudom mennyiért lehet beszerezni,jó árban.
Ezen a gummán kívül amit még nézegettem
-conti sport attack(hamar kopik,de tapad)
- conti road attack(sokat elmegy ,de csúszkálásra hajlamos)
-pirelli diablo corsa III. ez most 63e (párban)megállna, 2 komponensű(ezt még nagyon dicsérik)
mesca
tegnap végre kézbe kaptam,bár az út vége kissé kalandosra sikerült,mert az egyik spanifer elszakadt,így az utolsó szakaszon már a képen látható módon utaztam
nem volt jó idő
megál az eszem..... ugye mentem 10R el,és ha jol tudom eroben majdnem ugyan az a két gép (10R -GSXR)...de nemtom miért az elso érzés ami elkapott az : te joo ég.ez utcára? ..pedig tényleg mentem már 04 R1el meg pályás R1el is......de az más volt.
Köszi... utálatos
Na jó...motort jobban vezetek, mint korizok, az tény ( még szerencsére )
Amúgy többen voltunk és így szegény Zsani unokatesómnak igazi jégkorongos múlttal rendelkező barátunk segített...- ő azért nem vak és nem is világtalan
Giorgio: ez meg olyan kiütéses győzelem volt
Amúgy jót koriztunk ma is ( Mányon voltunk - szuper vastag jég, tiszta felüle, gyönyörű környezet és még belépő sincs) Unokatesómat tanítottuk korizni ma is volt 2 panda, de ezek nem voltak olyan veszélyesek, mint a múltkor, itt az egyiknél tompítottam fenékkel, a másiknál meg hassal...
a battlax még nincs meg,de 63 ezer volt a legjobb ajánlatom,itt a fórumon gumibáró nevű sráctól
adj egy emailcímet és átküldöm amit leveleztem vele
a motornak lassan nekiállok,már minden ott várja(lánckerék,bukókeret,kormány,stb)a fékért holnap megyek
a contit szerintem se
bt-016,vagy a diablo corsa III
nézz rá esetleg a motor-gumik.hu-ra,és utána keresd meg őket a fehován.minden évben kint vannak
A lényeg hogy megvan, és hazaértél vele
Akkor lassan elkezdődik az átalakulás,felugranak rá a dolgok (fék,lánckerék,bukókeret vagy gombák.....)
Még valami,a battlax 016-os gummákat beszerezted,milyen árban van az?
Én is hamarosan csere előtt állok,szemezek vele, de nem tudom mennyiért lehet beszerezni,jó árban.
Ezen a gummán kívül amit még nézegettem
-conti sport attack(hamar kopik,de tapad)
- conti road attack(sokat elmegy ,de csúszkálásra hajlamos)
-pirelli diablo corsa III. ez most 63e (párban)megállna, 2 komponensű(ezt még nagyon dicsérik)
én tudom...
há kicsit rosszul esett,mikor láttam,h kb 40 fokban megdől a futón...
Nah...Wilson elhagyta a Tom Henkszet...
tegnap végre kézbe kaptam,bár az út vége kissé kalandosra sikerült,mert az egyik spanifer elszakadt,így az utolsó szakaszon már a képen látható módon utaztam
nem volt jó idő
És akkor is hassal tompítottam...
Na jó...motort jobban vezetek, mint korizok, az tény
Amúgy többen voltunk és így szegény Zsani unokatesómnak igazi jégkorongos múlttal rendelkező barátunk segített...- ő azért nem vak és nem is világtalan
talán a fél uveg Fernet lehettt az oka
Amúgy jót koriztunk ma is ( Mányon voltunk - szuper vastag jég, tiszta felüle, gyönyörű környezet és még belépő sincs)