nem akartalak froclizni...
"
- bár velem Bp.és Dunaújváros környékén bármikor( éjjel - nappal, apály- dagály idején...) tudtok motorozni
nekem csak egy litert sikerült, gyanús volt a szaga, mire a kutas kirohant, már vissza is tettem a pisztolyt. De örülök hogy japán lego motorom van, mert összesen 6 csavar lelazításával megoldottam
. A nejemmel voltam, legalább látta a motoros szolidaritást, 8-as kulcs ugyanis nem volt nálam, egy szétesixeres srác elszaladt nekem venni, és minden motoros megállt aki a kútra bejött, hogy segíthet-e.
azóta már lecserélte egy olasz motorra a Ciberét...hátha az jobban tolerálja
Bár utoljára nem rajtam múlt, hogy megmaradtam a nyeregben. Viszont útjára indítottam egy új legendát... úgy felbaszta az agyam az a majom aki szánt szándékkal meg akart ölni, hogy a kúton rossz pisztolyt vettem le. No így születik a dízel CBR...
Cirka 1 óra és mehettem is tovább, két villáskulcs kellett és megoldható volt a probléma. Ezúton köszönöm mindenkinek aki megállt és segíteni akart vagy segített.
)
Egyébként az én véleményem is az: ha nem ebből élsz, vagy nem ez a hobby-d ne egykerekezz, mert a motor alapban nem erre való, és nem ez az értelme.