) véletlenül quados-kisköcsög úriember üzenete a másik fórumon... hiába no - feltűnő jelenség vagy
Elvittek benneteket a pomogácsok?
Viszont a tegnapi utasként való motorozásom alkalmával láttam az Oktogonon egy DIPLOMATA rendszámos motort
A gyerek arab volt...és már azon gondolkodtam, h bevásároltatom magam a háremébe
és míg Zsóval alkudnak rám...addig pikk-pakk levarázsolom a rendszámtábláját. Na innen már nem lenne gond, h se személyim, se jogsim
( 2 éve ezt teszi)...
A kuplerájom is kezd renddé alakulni, tehát egyre kevesebb az esély..
Annyira dühít, mert a nyáron még nem volt egy olyan kiadós éjszakai budapesti motorozás...-és most olyan jó lett volna 6 nap karantén után
végig
és azt meg nem tudom melyik az a hely, ahol utoljára nézném meg...
) módszert már próbáltad a papírok keresésében?
Nincsenek meg az irataim, mert egyik helyen sincsenek ott ahol gondoltam..
és már a szobámban tátongó fekete lyukat is felszámoltam miatta...de semmi
Pedig pontosan tudom, h mikor és hol volt nálam utoljára...
Szép diplomata karrierem így kezdődött volna
És nem hiszem, h ezt a morált kéne nekünk is propagálnunk... - meg ilyenkor azt kéne megkapnom idősebb és nagy tapasztalatú motorosoktól , h MEKKORA hülye vagyok...
mert abból nem hiszem, h mi jövünk ki jól
,
,
,
,
,
,
,
,
Hát tudod motoros barátom,nekem a papír nem jelentett akadályt sosem!
Anélkül még megy a motor,nagyon is jól!
Ma mehettem volna motorozni, ráadásul az általam egyik legkedveltebb társasággal...-erre basszus kiderült, h valsz. tőlem 80km-re van a jogosítványom és a személyim
Ha valaki tudna segíteni, az jó lenne, előre is köszönöm!
Huh...kicsit megfáradtam a mai nap
De még buli van...szóval ki kell tartanom, mint egy tengerészgyalogosnak
...csak remelem a motorom is
Ha 4-5 ember tud jönni, akkor már érdemes lenne. Tavasszal meg időben szólunk majd az évadnyitó miatt.
.velunk most uyg valtozatlan
.
ahogy voltam pesten lattam az autopalyarol a leterot ....zsambekra
-mondom miafene .....
mivel nem vagyok visszaeso, meg 2 even belul nem volt semmilyen szabalytalansagom (ugylatszik szar a rendszer, mert a csepeli bekoton kaptam egy 10ezres csekket gyorshajtasert), nemreg kuldtek ki a buntetest. 5ezer penzt kellett befizetnem okmanybelyeg formajaban...