Mint írtam, motoros nap lesz. Annyiból áll, hogy kurva sokan lesznek, egy nagy buli végülis, a pályadíjért kapsz egy tál ételt. Lesznek étel, ital sátorak, kb, mint egy versenyen, csak nem verseny lesz, hanem egy laza, ' bulizós' motorozás. A hangulatot nem kell leírnom egy ilyen nendezvényen, jah, meg motorozunk egy jót!
Valaki találkozott ilyen hibával? Egy kicsit meg lett darálva a kuplung pálca, a kinyomó szerkezet felől. (CR125) Én arra gondolok hogy nem volt holtjátéka a bowdennek és a kinyomószerkezet befeszítette a pálcát oldalra és a primer tengely adott neki.
sziasztok srácok!
HONDA CR125 (1997) -hez kéne dugattyú, hajtókar, hol találok? mert sok helyet tudok meg megnéztem de a ti segítségeteket is kikérem hátha mutattok vmi olyan helyet ahol jó áron lehet kapni jó cuccokat! prox, vertex, wössner! vmi ilyesmi kéne!
Köszi a tippet,esetleg évjáratot nem tudsz hogy mettől meddig lehet egyforma a henger?Elindulnék más vonalon is,esetleg az itt egybegyűltek körében hasonlóhenger?
Szia, szia! Pedig elő-előfordulok, de inkább csak olvasgatok, ritkán írok. Gratulálok az új motrihoz, szép gép! Nagyon sok balesetmentes ugratót hozzá!
És nem mén lentebb az egyik oldala?
Mert én csináltam anno! És hát én a saját logikám szerint csináltam!
És még mai napig mükszik igaz 80 asomhoz csináltam az meg már nincs meg!
És most a 125 ösöz kell nagyobb! Nah de azt amit én csináltam az egyik oldala lentebb mén!ha ráteszem a motort! és így ferdén áll! de most láttam olyat ami csak 1 száron van nem kettőn! és azt nem tom milyen lehet:D De inkább 2 szárasra csinálom!:D De én nem ilyen görgetősre csináltam hanem egy adott helyen van a vége! Nah jólvan kössz az infót!
küldj már a mailcímemre egy bankszámlaszámot! Úgy látom ebből nem lesz már felni
HONDA CR125 (1997) -hez kéne dugattyú, hajtókar, hol találok? mert sok helyet tudok meg megnéztem de a ti segítségeteket is kikérem
remélem lesz módom Kecsón is kipróbálni....homokban!
Egy nagy kérdésem lenne felétek..
nem tud valaki crf150R-hez szervizkönyvet.. olyat ami a netről letölthető?
előre is köszönöm.. vagy esetleg ha valakinek van elküldhetné nagyon megköszönném..
Ezt töltsd le és sok mindenre választ kapsz
Mert én csináltam anno! És hát én a saját logikám szerint csináltam!
És még mai napig mükszik igaz 80 asomhoz csináltam az meg már nincs meg!
És most a 125 ösöz kell nagyobb! Nah de azt amit én csináltam az egyik oldala lentebb mén!ha ráteszem a motort! és így ferdén áll! de most láttam olyat ami csak 1 száron van nem kettőn! és azt nem tom milyen lehet:D De inkább 2 szárasra csinálom!:D De én nem ilyen görgetősre csináltam hanem egy adott helyen van a vége! Nah jólvan kössz az infót!
A 250-esbe tudom hogy volt( amelyiknek egy nagy csavar volt az oldalán) de azt nem tudom hogy hívják ami van a 25-ösbe.
Ez milyen fajta?
És nem működik evvel a görgetősen rosszabbul?
Oké!:D