Amugy menyibe fáj egy persejezés meg egy nikaszilozás? Mongyuk azt is hallotam hogy ithon a nikaszilozást sem valami jo minöségbe csinálják igaz ez?
volna!
Légszűrő olajat teszek a benzinbe
Fúró vágó sprayyal nyomatom a fékeket,néha zsírzom is a tárcsát,ne rozsdásodjon,főleg meg nekem ne nyikorogjon,a gumiba tartósított hegyilevegő van a gyertyát a templomból lopom,a légszűrőbetét helyett tisztasági betét van,a telókba meg tampont dugok
a légszüröm jo minden motorozás után csere meg mosás. Nemhiszem hogy homokot kapott volna mert a felülete a hengernek meg a dugonak is fasza nincs rajta semmi berágodás de mostmár mindegy igy jártam azt kész. most legalább franko lessz
Csak az a gáz hogy ucso dugoméret ezután persej vagy nkaszilozás még nemtudom mejik lesz a jobb?
Mongyuk én laikus vagyok nem szerelö ugyhogy bocs az ijen jokis kérdésekért egyébként prox dugo volt benne. amugy menyibe veszed az olajat?
azota énsem vagyok castrol párti mongyuk elötte se voltam de etöl még lehet jo olaj én nem álitom hogy nem! Ezt nem én találtam ki ha nekem hazudtak akkor énis hazudok!
de a cr-nek mind2 olaj tetszett 33as keverékkel mentem én és most h generálozva van nagyon szép a blokk belselye a dugón sincsnek nagyon erös kopás nyomok... én inkább motul pártni vagyok... de mentem 1 ideig Castrol A747-el is ami azértdrágább és jo is de halottam olyat is h a Castrol-t hamisitják...
de muszály lesz intézni majd előbb-utóbb!még használható!ha lesz pénz rá kereslek!szerintem hőkezelés nélkül nemigen tartós ugyhogy majd ugy kell!köszi!üdv!
Dilikkel vigyázz,csinálja ablakolást boldog boldogtalan,csak nem sokan tudják,hogy kell.Utómunkát nem is ismerik