Kell spay-oni a láncot? Ti mennyire szoktátok?
), repülni mindenki tud, azt nem magyarázom, ha előre billen, gázt adni, ha hanyatt, akkor gázelvétel és/vagy fék... érkezés előtt rá kell húzni a gázt, hogy ne fékeződjön, különben összerottyannak a telók és ráfejelsz a kormányra... Ilyesmi. Nem tudom elmondani igazán.
Köszi a leírást,pont ezen gondolkodtam,hogy hogyan is kéne kanyarodni,mert sohasem sikerült 2x ugyanúgy.Mindíg próbáltam előre ülni,és kitenni a könyökömet,de valahogy mégsem éreztem,hogy hova kell tenni a testsúlyt.Esetleg ugratással kapcsolatban nem tudsz adni pár jótanácsot?
) be tudod venni a kanyart, ne a közepéig fékezz/gurulj, aztán kifelé meg rábaszod a gázt. A kanyarig lehetőleg állj, de a kanyar bejáratnál mindenképpen ülj előre, tedd fel a könyökeid , hogy stabilizálj, és dőlj a kormányra, hogy terheld az első kereket, hiszen az vezeti a motort, legyen rajta súly! A kanyar belső oldali lábadat szúrd előre a hűtőidomhoz közel, a külső oldali térded nyomd rá a motorra. A motort jobban döntsd meg, mint a felsőtested, azzal marha jól lehet korrigálni, ha meg-megcsúszik. Külső oldali könyököd szúrd ki ezzel egyidőben, mint aki térddel és karral "belenyomja" a motort a kanyarba... És rengeteget kell gyakorolni azt, hogy ugyanabban a (z egyre mélyebb) nyomvályúban menj.
http://www.sportmotor.hu/motor...