az semmibe
Komplettra,kb 12,5-17,5 attól függ milyen,ahhoz meg látni kell a belét.
.Inkább gyűjtsél azt küld el valakinek komplettó
Nem kell pont ide,de normálisan csinálják meg,ha lehet.Tegnap is kiengedtem a gázt egy ilyen hátsóból,mert újratöltötték,de se szétszedés,se olajcsere.Az olaj már hiányos volt és belül levegős,pedig már nitrogén nem volt benne,a beszorult tű miatt meg nem lehetett állítani,engedtem volna ki az olajat,olyan 4 bárral baszta ki magából,még az anyám picsája is mocskos olajos lett
pedig tudtam hogy így fog kijönni
.fél óra fürdés,meg egy óra takarítás
Jöttek már olyanok is,hogy a már levegős olajas gátlót töltötték meg gázzal,aztá 5 perc után durrant egy nagyot és a gáztartály alja a rögzítőgyűrűvel együtt leszakadt
Úgyhogy,csak okosan
de kit érdekel!
a telót meg szerintem küldd el csikának még szét van szedve a moci!szerintem sima feltöltés kevés lesz!
Viszont ahogy számolgatok marad pár 1.000Ft-om, így tudna valaki mondani Győr közelben olyan helyet ahol a központi telóba tudnak nitrogéngázt tölteni? Előre is köszönöm. (Nem tartom gyengének, de kitudja mikor volt az is után töltve....
Grat
,lehet piti test hibától kezdve sok mindenig.Erre itt szerintem nem kapsz választ,max véletlen bejön amit épp írnak,vidd el szerelőhöz.Lehet szerelgetni sem kell azt 2 perc,lehet mindent át kell lesni,kimérni stb stb stb(onnantol kezdve sok sok minden lehet) azt kitudja
.Ez csak az én véleményem,vannak itt okosabbak is
én ugy szoktam hogy szivató felhuz-gázhoz nem nyulok-2-3szor kicsit rárugok-utánna egy normálisat oszt röttyen!3hét állás után is!ha gázt huzok közbe már nehezebben indul!
Telóknál is sok van ami tizedes.