de egyèbkènt azt is egy sör kicserèlniert mi sörbe mèrjük az időt
az alkatrèsz meg páf ezres
Szépen átpucolgattam mindent dobot újratömtem rezót kimostam átnézegettem mindent rajta indítanám és semmi tologatni már nem volt erőm de nem indul hát beszarok, nem tudok rájönni mi lehet a baja váltó olaj nem tűnt el belőle, Mi a geci lehet már vele?
betoltuk haverékkal, olyat füstölt majd megfultunk meg büdös is volt, most is füstöl, nemtudom miért váltó olaj nem tűnik belőle elfelé, a rezót levettem meg a dobot abból csöpög kifelé az olaj, azt gyanítom hogy a gyapot miatt füstöl a dobban, majd ma este át tömöm azt hátha jó lesz vagy mitől füstölne? motul800 1:20-as keveréktől nem lenne szabad... ja és csak akkor kezdd el nagyon füstölni amikor nem alacsony fordulattal megy szal kb pówer nyitásig forgattam és a körül füstölgött már eléggé meg köpködte az olajat ha odaraktam a kezem. Ja és melegen 3. rugásra indul.... Tipp? szerelőt felhívtam aztmondta lehet hajszál repedés van a forgattyúsháznál és azért füstöl de ha nem tűnik elfelé belőle az olaj akkor a dob miatt. JAvaslatokat elfogadok
jó még ez a tasakos xado adalék is, ez is feldobja kicsit az alapjáratot.
Persze a jó bekarburálás fontos, de ilyen apróságokon is múlhat a dolog...