Haynes-Biblia 1B-4 oldal! Egyébként meg semmi extra! Nézd meg, hogy a villa-koptatód, valamint a hátsó keréknél a lánc alsó ágának a tartója meg a láncvezető görgők milyen állapotban vannak? (felületük, ki van-e csipkésedve, ill. a görgők csapágyai nem lógnak-e nagyon?)
szűz vagyok még (nem hülye ) lánc,lánckerék cserében.Jövő hétre ütemeztem.Van valami okosság mire érdemes figyelni? Milyen feszesre kell állítani a láncot?..vagy hogy mi az egész folyamata?
jah olvastam a beázós sztorit, nem semmi "pocsolyán" mehettél át. Én is voltam vele elég vizes helyzetekbe, de ott sose ázott be, ebből kiindulva, gondolom egy tavon akartál átmenni
Nem biztos, hogy a hengerfejet köszörültetni kell! Ha a motor nem lett nagyon megmelegítve (normális volt a hűtése), akkor nem vetemedik. Üveglapon, vagy valamilyen abszolút sík lapon kb 400-as vízpapírral vizesen kb 20 perc alatt síkba lehet csiszolni (én is így csináltam), nem kell ehhez gépműhely. Persze ha vetemedett nagyon, akkor igen. És hengerfej tömítést is lehet csináltatni, általában a bolti ár töredékéért és ugyanolyan jó.
hali!
most értem haza pestről és már itthon várt az új wössner dugattyúm! most nekiállok ilyen szar időben összerakni, de nem tudom holnap tudunk-e menni motorozni a többiekkel, ha igen akkor szólok.
a függőleges karcolások a hengerfalon nem túl jó dolgok, de ha nem annyira mélyek akkor még nincs nagy gáz. bár általában a kipufogó felöli oldal sokkal rondább szokott lenni.
viszont ha lehúzod a hengert, akkor a hengerfejet ne szedd le, mert oda elég drága a tömítés, ráadásul ha szétszeded, nem is árt síkba köszörülni utána.
Mindegy, nem a papír meg a számok a lényeg, hanem ahogy megy...
Volt vele 1 hazatolós kalandom, meg egy szupermotorozós.
Az első alkalommal beázott a gyújtás, de raktam bele 1 normális tömítést, most már király.
Ha nem lenne szar az idő most is hasítanék.
Furcsálni furcsáltam én is :) de szerintem nagyon lényegtelen, a váz nem körözött az tény, a blokkon hogy rajt van-e vagy sem.... ugy se kell eredetiség vizsga, nem? :)
nem semmi
http://files.filefront.com/Hon...
már csak kipufogó tömítőt kell szereznem holnap, meg rádobni az új láncszettet, aztán lehet csapatni!
Rendes CResek vagytok.
Eladó egy zsir új 44-es axo sr4es csizma 20, egy új L-es protektoring 15, valamint egy cr 125 '91 200 papirért.
most értem haza pestről és már itthon várt az új wössner dugattyúm!
a függőleges karcolások a hengerfalon nem túl jó dolgok, de ha nem annyira mélyek akkor még nincs nagy gáz. bár általában a kipufogó felöli oldal sokkal rondább szokott lenni.
viszont ha lehúzod a hengert, akkor a hengerfejet ne szedd le, mert oda elég drága a tömítés, ráadásul ha szétszeded, nem is árt síkba köszörülni utána.
nem tudsz engedni _engedni M?
Volt vele 1 hazatolós kalandom, meg egy szupermotorozós.
Az első alkalommal beázott a gyújtás, de raktam bele 1 normális tömítést, most már király.
Ha nem lenne szar az idő most is hasítanék.
Az enyém 91-es és hogy hogy nem mégis ott a tábla.