Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello,

a hátsó lengövilla egy hosszu csavarral a vázhoz ill, a blokhoz van fogva ezt huzd ki de elötte a tank alatt vegyél ki egy csavart ami fogja a lengéscsillapitót.
mikor kijött a komplett rendszer akkor nekiálhatsz minden csavarnak.
én cserélnék szimeringet is , ebben az esetben csak porvédö funkciójuk van.
a csavarok nehezen fognak lejönni-kijönni a csapszegekböl.
én két hete ezen politechnikázok.
Sziasztok! Nem találtam cr szervízkönyvet, ezért feltennék pár "okos" kérdést. Egy 25ös cr-t milyen időközönként kell felújítani teljesen kezdő/amatőr használat mellett? És milyen mértékben használható endurózásra? Mondjuk 10-20-30km-re elmenni vele.
reggelt ,mi ez a pangás ,
danke
Odaadom szívesen, csak emlékeztess a forgalmira...
nem akarlak zargatni,így is köszi hogy a multkor eljöttél velem.Max a futódat elkérném
Hát nem sírnám el magam, ha nem kéne érte mennem nekem is, köszi, rendes pali vagy
cső szerintem hétfő kedden kész van!nem jösz le velem érte?mert napközben kellene,Imivel éjfélre értünk haza
Keme megvan a crack este áttküldöm.
Hellosztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy a himbát akarom megzsírozni és milyen sorrendben szedjem szétt?
van a hátsó lengővillán 1 hosszú csavar azt vegyem ki először?
vagy van a blokk felöl is egy hoszabb melyikkel kezdjem?
köszi a segítséget előre is.
sűrgősen nem tud valaki egy 21' belsőt pest illetve bács-kiskun megye környékén? valakinek nincsen elfekvőben esetleg? gumit cseréltem és elvolt rohadva a szelepnél,azt kiszakadt..ilyenkor meg már ugye semmi sincs nyitva
mi van veled huligán? mikor lesz kész a motorod?ha megvan irány kecskemét!
igen láttam,szerintem jól fog működni,de valószinüleg hozzá kell majd karburálni.ha kicsit már koszosabb a szürő észre lehet venni a dinamikusságán
én is megyek szuszálni...holnap őrült motorozás van!
Gúd nájt evribádi!
akkor biztos van retortás kemencétek.
úgy kezdtem,majd vegyipari tecnikum,majd gépészmérnöki.
de cnc programozó is vagy másodállásban.

jaj de jó volt kicsit fényezni magam
Mi fogtunk anno egy közönséges betonvas darabot, megkovácsoltuk, majd cementáltuk egy négyszög zártszelvényben, és olyan véső lett belőle, hogy ihaj. A története az EC-fórumban, bár a lényeg: beton lábazatot véstem fel vele.
na követem S.x et
üdv
csak nem szerszámkészitö vagy?
sokat nitridáltatunk, és ez felületkezelés ( biztos ismered az eljárást ) a felsö egy-két tizeded nagyon bekeményitik mig a belseje rugalmas marad , igy nem tud repedni és nagyon sokáig tartja a mérete és nem vetemedik
Jó éjt emberek nállam pizsi time van
Akkor majdnem eltaláltam , határeset.
moszkvics laprugó!
inas koromban csináltam belőle egy kést....na az lett karbonnitridálva,majd köszörűlve...még ma is kés!
2mm az azért egy köszörűnek se 1 óra! Főleg ha ilyen überkemény ( inkább überszívós) az anyag
Te az nem véletlen ágyúcsőböl van az az anyag?