300-ért nem lehet eladni, senki sem vesz mostanában motort, pang a piac, szerintem a 250 is igen jó ár most érte, pláne, hogy nincs is rá szükségem
De igazából velem teszel jót, hogy nem adod, annyi minden másra kell a pénz. Pl. lámpás enduro-ra
szépen gömbölyödtek ma a gummák!azért Bugyi mégiscsak a legfaszább pályák közt szerepel nálam,persze eső után a legjobb,de télen is jókat mentünk rajta,meg mult hét szerdán is amikor púderes volt.
Nekünk a buzis pálya fekszik,nincs mit tenni
nem hát,van bőr a pofámon de azért akkora nincsen
Dávidét viszont szépen lemostam,miután megszáradt befújtam a láncot,patent lett!majd az újságban láthatjátok
Hátrány: félni fogsz rajta, hamar elfáradni, és utálni fogod az egészet
Előny: A haverok szemében marhára tökös gyereknek fogsz tűnni (míg meg nem látnak az 500-assal menni...)
300-ért nem lehet eladni, senki sem vesz mostanában motort, pang a piac, szerintem a 250 is igen jó ár most érte, pláne, hogy nincs is rá szükségem
De igazából velem teszel jót, hogy nem adod, annyi minden másra kell a pénz. Pl. lámpás enduro-ra
Spártaiak
Nekünk a buzis pálya fekszik,nincs mit tenni
Dávidét viszont szépen lemostam,miután megszáradt befújtam a láncot,patent lett!majd az újságban láthatjátok
Előny: A haverok szemében marhára tökös gyereknek fogsz tűnni (míg meg nem látnak az 500-assal menni...)
az már senkit nem érdekel,hogy a 250-et se ülöm meg pályán,de akkoris nagyon tetszik az 500-as!