Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá Nekem kellett volna,ha nem lesz jó amit kapok,akkó kell
cccccssá
szép darab mit lehet róla tudni? évjárat?mit cseréltél benne?mennyit ment azóta?hol lehet megtekinteni?
mivolt? nem figyeltem , Rm 250 cdi az nálam is kallódik valahol.ha köll megkeresem
Ja a testet ugy értettem hogy pl nem érintem a hengerfej csavarhoz vagy valami.
Hello
Olyan gondja van a CR-nek hogy fogom a gyertyát és test nélkül rúgom és akkor is szikrázik. nem érek a motorhoz csak a gyertyát fogom.
Ilyenkor mi van.?
1986évj.
Sziasztok!
Eladó a cr250-em.
Kp. esetén 370-ért elvihetö.
Nekem erös.Szeretnék inkább egy xr-t,azt jobban tudom kezelni.
Nyugodtan tessék kérdezni.
Jóéjt.
III.Mad bikers party Alap krosszpálya!augusztus 14-15!programok:14-én kapunyitás 16-00,19-30-tól Blues company koncert!Augusztus 15 kapunyitás 06-00, 11-00 házi verseny enduro -cross kategoriák:125-250,250-450,300-6501 ccm!15-00 stunt riding show a főut lezárt szakaszán:Junior streetfighter team and Mad scooter team!17-00 MOToros felvonulás a településen!18-00 VACSORA,MOTOROS vetélkedők(sörpörgők,blokkhajito verseny)20-00 koncertek 22-00 Accident koncert!
A RENDEZVÉNY INGYENES!Egésznap hot dog,sőr és üditö vásárolható az épületben!továbbá motoralkatrészek stb..(Sátorozási lehetöség,őrzött parkoló)A rendezvényt a Légió 2000 kft,a Polgárörség és a Rendörség felügyeli!A BELÉPTETÉS JOGÁT A RENDEZÖSÉG FENNTARTJA!
Minden Érdeklődőt Szeretettel Várunk!
A versenyeken BÁRKI, Bármilyen motorkerékpárral indulhat!
Ínnye,közvetítek:Asszony üzeni.azt a 8-ast ő autóval is megcsinálja,a gyerekről lelehet szállni,nem kell túlzásba vinni a dolgokat,mer ez má neki nem teszik.Csinájjon magának gyereket azt azzal foglalkozzon...
ííííííííííígen
Nem fikázlak le,csak amiért nekem fizettek,azé neked kell ,azt egy szar papírt dobnak eléd. Ja,a gyerekkel télleg így lesz
"csak" a CDI amiért áll?
Szuper. Te egy isten vagy, ez természetes, igaz, ez volt a szakmád, de azért nyugodtan fikázz le, mielőtt egy picit is jól érezhetném magam. Előre irigylem a gyereked, ahogy odamegy hozzád: apu, nézd mit rajzoltam! Erre te: én fele ennyi idősen kétszer ilyen jól rajzoltam, kisköcsög
Hát nemtom nálam mennyit fog menni,az biztos,hogymá sokat állt
Azta kúrva,oklevél,gratula.Engem annak idején seggbe rúgtak volna,ha egy kézzel nem fordulok olyat a bömössel,mostmeg oklit osztanak,öcsém
sorry 2b 1t
akivel szoktam motorozni annak is RMje van. Szinte mindig 1ütt megyünk,közel 1 a tempó de az RM már 20 órával töbett bírt eddig.
éccaka csak az endúrósok motoroznak...azon van fény
Ma is hajnal 4-től ideáig úton voltam, Nagmágocs, kakatartály. Dolgozom. Sokat.
Vettem berúgókart a CR-re, bontott, de jó állapotú, bolti ár 2/3-áért. Bólyákat? Nem sokat. Tök ügyes voltam, bár a 6m átmérőjű 8-ast nem tudtam a végén megcsinálni, az volt az ízelítő a következő szintből, de az első szintet lenyomtam, oklevél van róla (mielőtt jönne a szöveg, hogy beatboxozok )
szerintem nemtudom,majd elmondja,de má szóba se áll velünk
Az van most.Szerinted ezek este 11-kor motoroznak,ja persze .Bár mi 14 évesen nyomtuk a várost éccaka,de az más világ volt
kompot tanul vezetni?
Mé vagy így eltünve,mióta okításra jártá be se jársz,me lusta vagy írkálni. Asse montad hány bóját lökté fel
SUZUKI?