Hello
Olyan gondja van a CR-nek hogy fogom a gyertyát és test nélkül rúgom és akkor is szikrázik. nem érek a motorhoz csak a gyertyát fogom.
Ilyenkor mi van.?
1986évj.
III.Mad bikers party Alap krosszpálya!augusztus 14-15!programok:14-én kapunyitás 16-00,19-30-tól Blues company koncert!Augusztus 15 kapunyitás 06-00, 11-00 házi verseny enduro -cross kategoriák:125-250,250-450,300-6501 ccm!15-00 stunt riding show a főut lezárt szakaszán:Junior streetfighter team and Mad scooter team!17-00 MOToros felvonulás a településen!18-00 VACSORA,MOTOROS vetélkedők(sörpörgők,blokkhajito verseny)20-00 koncertek 22-00 Accident koncert!
A RENDEZVÉNY INGYENES!Egésznap hot dog,sőr és üditö vásárolható az épületben!továbbá motoralkatrészek stb..(Sátorozási lehetöség,őrzött parkoló)A rendezvényt a Légió 2000 kft,a Polgárörség és a Rendörség felügyeli!A BELÉPTETÉS JOGÁT A RENDEZÖSÉG FENNTARTJA!
Minden Érdeklődőt Szeretettel Várunk!
A versenyeken BÁRKI, Bármilyen motorkerékpárral indulhat!
Ínnye,közvetítek:Asszony üzeni.azt a 8-ast ő autóval is megcsinálja,a gyerekről lelehet szállni,nem kell túlzásba vinni a dolgokat,mer ez má neki nem teszik.Csinájjon magának gyereket azt azzal foglalkozzon...
Szuper. Te egy isten vagy, ez természetes, igaz, ez volt a szakmád, de azért nyugodtan fikázz le, mielőtt egy picit is jól érezhetném magam. Előre irigylem a gyereked, ahogy odamegy hozzád: apu, nézd mit rajzoltam! Erre te: én fele ennyi idősen kétszer ilyen jól rajzoltam, kisköcsög
Ma is hajnal 4-től ideáig úton voltam, Nagmágocs, kakatartály. Dolgozom. Sokat.
Vettem berúgókart a CR-re, bontott, de jó állapotú, bolti ár 2/3-áért. Bólyákat? Nem sokat. Tök ügyes voltam, bár a 6m átmérőjű 8-ast nem tudtam a végén megcsinálni, az volt az ízelítő a következő szintből, de az első szintet lenyomtam, oklevél van róla (mielőtt jönne a szöveg, hogy beatboxozok )
Olyan gondja van a CR-nek hogy fogom a gyertyát és test nélkül rúgom és akkor is szikrázik. nem érek a motorhoz csak a gyertyát fogom.
Ilyenkor mi van.?
1986évj.
Eladó a cr250-em.
Kp. esetén 370-ért elvihetö.
Nekem erös.Szeretnék inkább egy xr-t,azt jobban tudom kezelni.
Nyugodtan tessék kérdezni.
A RENDEZVÉNY INGYENES!Egésznap hot dog,sőr és üditö vásárolható az épületben!továbbá motoralkatrészek stb..(Sátorozási lehetöség,őrzött parkoló)A rendezvényt a Légió 2000 kft,a Polgárörség és a Rendörség felügyeli!A BELÉPTETÉS JOGÁT A RENDEZÖSÉG FENNTARTJA!
Minden Érdeklődőt Szeretettel Várunk!
A versenyeken BÁRKI, Bármilyen motorkerékpárral indulhat!
Vettem berúgókart a CR-re, bontott, de jó állapotú, bolti ár 2/3-áért. Bólyákat? Nem sokat. Tök ügyes voltam, bár a 6m átmérőjű 8-ast nem tudtam a végén megcsinálni, az volt az ízelítő a következő szintből, de az első szintet lenyomtam, oklevél van róla (mielőtt jönne a szöveg, hogy beatboxozok