Akkor Lacháza vehető tutira? ...Mert úgy készülünk. Mikorra terveztétek a kiérést? 10-körül? Esetleg 11?
Én éppen konkrét példával is tudok szolgálni neked, most cseréltem ki az első villákat a vasban, és az eredeti helyett (nagy valószínűséggel az eredetí típus volt benne, mert a Haynes könyv képeivel is megegyezik a szárak belső felépítése) egy '88-as 250-esét raktam be. A villaszárak hossza pontosan egyforma, a krómszárak mindkettőben 43 mm átmérőjűek (belső felépítésükben eltérnek ugyan -teljesen más konstrukció a kettő-, de ez csak a csillapítás mértékében jelentkezik, még a teflon gyűrűk mérete is egyforma mindkét típusban). Egyetlen különbséget tapasztaltam csak, az 500-nak a villaszár szimeringje /karmantyú/ 43x55x 9,5-11, a 250-esé 43x54x11 méretű. Ez minden. Beépíthetőség szempontjából stimm!
akár egész motort is vennék occsóééért:D
http://www.orgazmus.hu/szexpar...
.
Honda cr 250-be milyen keverék arányt használtok?Hajtóműolaj vagy váltóolaj nem tom hogy hívják a 2ütemben ami nem a keveréshez kell abból milyet szeret?drz400e mellé veszem és abba motult használok!Sikerült hozzájutnom egy 94-96oshoz nem tudni pontos évj!Milyen hibái lehetnek?Első teló akkor gatya csak ha folyik az olaj belőlle?Ja és a hegyekben akarom használni a keverési arány miatt írom le!
Válaszokat előre is köszi!