elérhetőség adatlapomon.
Gold jáááá,ezen halálra röhögtem magam én is
A váz vagy 7 helyen repedt(ha meg nem heggejtették),futóműve nálam elsőrangú volt.A Hajtókar Wiseco,a dugó 56-os benne,Wiseco hüvelyes,nem gagyi,minden ki volt benne cserélve,A-Z-ig,amit ad vele azt én adtam neki,az se 2 forint
tavasszal egy vagyont költöttem rá,azt azóta mit csináltak vele,nem tudom.Vízterek,minden homokfúvózva volt,hengerfej tuning,henger tuning,kipufogószelep tuning,új membrán,összes csapágy,motorba-kerekekbe új,alu vízcsövek,új légszűrő.Vízpumpa rész kitűnő,nem mint némelyik,sőt a váltó is új lett bele téve.Hosszútávra annyit megér,szerintem,HA nem ütötték agyon.
"Félbetört" az előbbi hozzászólásom
Na mindegy, leírom mégegyszer:
Volt olyan faszi is, aki "Honda mániás" és ő is mondta, hogy igen szelepeket kell benne cserélgetni, gyakrabban, mint más japánban, meg többször kell ránézni a szelephézagra, állítgatni stb.. de ő akkor is CRF-el fog menni!
Érdekes... Hallottam olyan is, hogy 2005-től csinál megbízhatóbb motorokat a Honda. Nem tudom, de itt az ellenpélda Bzoli személyében!
Azért kíváncsi lennék az új CRF-re mit mondanak, az mennyire megbízható!Majd biztos hallunk róla!
van rajta, meg az ülésen vadonat ujj
fekete bőr van, van hozzá egy ujj tömítéskészlet meg fogaskerék akkor rossz nem lehet
ismerős az az osztrák szúnyog nekem