de am tényleg)!,karburátor(dellorto)mind-mind az olaszok műve! Nem egyezik semmiben a japán mtx-ével! A blokkja,hát igen én még japán 25ös mtx et közelről nem láttam,de állítólag a 2blokkfél,váltó,gyujtásm,kuplung stb megegyeznek...Henger szintén más Giardoni8Olasz),nikasilos hengerfalbevonat...a japáné nem az! Csak azt nem értem,ha az olaszok kezében volt a tervezés,akkor miért lett ilyen csúnyácska? Am motorikusan én ezeknek a magas fogyasztási adatoknak ellent mondanák! Karbit hogy lehet belőni normálisan? Hát úgy,h sehol ne torpanjon a motor,ne fulladjon,rendesen "kiforogjon"fúvókaszettekkel nézni,hogy megy a legjobban (gyertyaképből is kiderül tökéletesen üzemel-e)stb...Én enyémet nagy nehezen,de belőttem normálisan! Fogyasztása,úton 70-80as tempóval(városi fogyasztás) 4 liter,ezt sztem lejjebb is lehetne vinni hosszú távon! Terepen használva,elég gyakran kop állásban max 5,5 liter(amit csak úgy lehetne följebb vinni,ha valami ökör folyamatosan 9környékén használná)! Végsebességet is cáfolnák mivel a motor gyári állapotában 8500on adja le max teljesítményét 13*40es lánckerék áttétellel 8500rpm en megy 115 öt(kb eddig gyorsul ,további kínzása nem nevezhető annak,ugyanakkor 1 el nagyobb lánckerék cseréjével,sem megy többet,többek állítása szerint sem,hisz már azt nem tudja kiforgatni)! 120 még szinte bármikor kihozható belőle(persze nem szembe szélben),1* már mentem sikon 128at is,de ezt nem tartom végsebességnek,inkább azt mondanám az erő akkor ott vele volt(ráhasalva,hátszél
)! Egy ilyen 20on 1 néhány lovas szekértől nem is kell sokat várni! Am most már,h nekem is összeállt rendesen,bejáratva,minden működik rajta,nem rosz motor,csak csúnya,de akinek tetszik annak bátran ajánlom!
Alkatrész-ellátottságról mit érdemes tudnom?Nagyrészt bontott alkatrészre számíthatok?