{{user.u == '' ? ' ' : user.u}} mégsem
[#5552040] 2019. 06. 18. 10:01
mgabor74
Az ülés tömésének cseréjével, vagy a teljes átalakításával is lehet nyerni valamennyit.
[#5551994] 2019. 06. 17. 20:01
Poti.
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni vettem egy honda ntv 650 es motort nagyon jó szeretem csak egy baj van nagyon lent van az üléspozíció és szeretnék egy kicsit emelni rajt de nem tudom a kardán mennyit enged ha valakinek van valami ötlete kérem írjon .
[#5550323] 2019. 06. 06. 20:02
Katana750
1984 vagy korábbi. Tegnap vitték el a barátnőm VF 500 Magnáját, 1985-ös évjáratú. Azon már orvosolták a vezérmű tengely kopási problémát. Úgy rémlik olajfurat problémák miatt nem jutott elég kenőanyag fel és ezért koptak el idő előtt a vezérmű tengelyek, de megoldották. Az 500 meg a 750 érintett volt az biztos. Nálunk 9 évet töltött el az öreg Honda, de nem volt rá panasz.
[#5550164] 2019. 06. 05. 20:57
HBusa
Heló
cserélt már valaki gyújtó gyertyát vfr 1200-őn?
[#5549396] 2019. 06. 01. 19:09
btibor
szia mielött ráadod a gyujtást tartsd lenyomva a gombot és úgy add rá a gyujtást. elkezd villogni az óra!
[#5549334] 2019. 05. 31. 22:07
bagosanyo
Sziasztok!
Valaki tudja vfr1200 órát hogy kell beállítani?
Előre is köszönöm
[#5548097] 2019. 05. 26. 21:01
mrpiac
Megkaptam !
[#5548074] 2019. 05. 26. 18:00
pityke71
Küldtem mailt!
[#5547339] 2019. 05. 23. 8:35
mrpiac
Helló a Facebook fórum nem vettek fel :)
[#5547338] 2019. 05. 23. 8:33
MotorosT5
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, sajnos nem találtam vf forumot. Hallottam, hogy a vfr előtti bizonyos Honda V4 motorok típushibája az idő előtti vezérműtengely kopás. Ez pontossan mely évjáratokra és mely típusukra vonatkozik? 750, 1000, esetleg a ,,soft chopper,, típusok. Vf 1000 Interceptor-ok érintettek?

Köszönöm
[#5547324] 2019. 05. 23. 6:51
JawasPeti
Közben megoldódott. Ott volt a hiba. Megégett az egyik csatlakozó. Boldogság van.
[#5547318] 2019. 05. 22. 23:49
Vf-Feri
A baloldali ülésidom alatt megy a kábelköteg és hozzá van bandázsolva 1 fél gyufáskatuja méretű stekker , nekem az volt kontakthibás , vágd le és simán forraszd össze és szigeteld le. Ott vannak közösíve az azonos színü vezetékek , ha jól emlékszem a test vezetékek , 1 próbát megér.
[#5547289] 2019. 05. 22. 20:48
pityke71
Valami szervernyűg van.
[#5547288] 2019. 05. 22. 20:48
pityke71
Próbáld meg a fészbukkon az ottani vfr fórumon.Az sokkal jobban pörög.
[#5547219] 2019. 05. 22. 16:53
JawasPeti
Meg mindig nem értem a végére. Hibát nem tárol. Az
Összes csatlakozót át néztem. Sehol sincs oxidálás. Mégis indítás után pislákol az Fi lámpa. Ha ráadom a világítást le is áll. Néha. Töltés az rendben van.
Mi lehet még?
[#5547098] 2019. 05. 21. 22:08
mrpiac
Hello ! Lehet tudni miért nem megy a fórum ?
[#5547065] 2019. 05. 21. 20:07
JawasPeti
1000 hála. Én ezt nem találtam. Köszi
[#5547045] 2019. 05. 21. 17:50
NewFullmoon
https://www.vfrdiscussion.com/...

Fogadjunk, hogy írja
[#5547032] 2019. 05. 21. 15:33
JawasPeti
Valaki villogtatta már ki? Az megvan hogy rövidre kell zárni az ülés alatti csatlakozót. De a villogások számat nem írja sehol a manuál.
[#5546965] 2019. 05. 21. 8:23
JawasPeti
Igen. Nézem a servise manuált
[#5546964] 2019. 05. 21. 8:07
NewFullmoon
Kezdésnek villogtassátok ki az fi lámpát. Lehet megmondja.
[#5546960] 2019. 05. 21. 7:24
JawasPeti
Akkor hol lehet a hiba?
[#5546888] 2019. 05. 20. 22:02
pityke71
Hi!
A 800 fi-ken alapjáraton egyiken sincs töltés,főleg világításon,mégsem villog az fi lámpa.
[#5546857] 2019. 05. 20. 20:51
JawasPeti
Ez nem az én motorom csak azért linkeltem be hogy mutassam nekem os ezt csinálja de multiméterrel mérve van töltés.
[#5546584] 2019. 05. 20. 8:31
Adee
Nincs töltésed a video elején 12,1V. Az FI lámpa az alacsony feszültség miatt villog, ahogy az index miatt leesik a feszültség. Lényegében akkumulátorról üzemel a motorod.

Meg kellene vizsgálni a töltés rendszert. Lehet hogy meghalóban van a generátor.