De akkor már csak azt mond meg , hogy mi különbség van a két állítási lehetőség között?
Mert gondolatom szerint az enyémen ha a rugóelőfeszítést állítom akkor keményebb lesz a rugózás ami jó akkor ha mondjuk nem egymagam ülök rá hanem ketten, de nem ugyan ezt a célt szolglja a másik állítási lehetőség is?
Amúgy meg nem hiszem hogy futómű terén lenne különbség a kettő között.Majd jobban megnézem.Csak azt nem értem , hogy ha a tetején lehet állítani az állítócsavarral akkor az alján miért kell?
Ritkán van időm csinálni, nomeg másra kell a kedv így nősülés előtt. Bár azt asszonynak leszögeztem, hogy a VFR-ből nem lesz menyasszonyi ruha és egyebek
A nagy VFR fórumba páran csináltattak láncfeszítő kulcsot, ami nekem is hiányzik, de erről sajnos lekéstem.A 750-es és a 800 kulcsa megegyezik?A másik meg az , hogy egy rugóstag feszítő kulcsról is beszéltek, na és ez az igazi kérdésem amiért lehülyézhettek ,de a 750-hez ilyen nem kell ugye, mert ennek az oldalán van egy állító csavar.Vagy ehhez is szükség van rá ,csak mást kell vele állítani?
Mert beszélték , hogy amelyiken van ABS ott az oldalt állíthatóság széria felszerelés, ami nem ABS-es ahhoz meg extraként lehet kérni(persze tudom , hogy nem 750-ről volt szó)
Ez csak egy példa volt, hogy nem csak az a lényeg most hogy néz ki a motor hanem hogy az ilyenekből az előéletére is lehet következtetni?Szerintem
A felső a rugó előfeszítését(keménységét) állítja,az alsó a csillapítás mértékét.(egy pici hernyó csavar,csak a rugóstagot kivéve látható)
Az enyém 93'-as és van rajta mindkettő.
Az újabb motorokon külön -külön lehet még a kirugózás és a berugózas csillapításának mértékét is állítani.