Most valami toldó szerkezeten töröm a fejem,hogy visszaalakítható legyen,de amúgy nem rossz csak még szokni kell a hasalást.Fura a kawa után átülni rá.
Azután csakis túrában gondolkodtam és jött is a VFR:)
. Érdekes módon ilyen jelölést nem is láttam rajta. Elméletileg mindegyikhez jónak kéne lennie, mivel szabvány. Hát........ezer bocs
.
Sebaj, hátha el tudom boltolni egy törött fejidomra :D
de ha van hová tenni és ha van is vele időd foglalkozni akkor hajrá!
Annyiban szerencsés vagyok, hogy a Xelvisemet családtag vette meg, így szinte mindennap látom.
Elsőre szerintem oké a gépes,motorikusan eddig tetszik,picit szokatlan még a kawához képest de nem lesz nehéz megszokni.Műanyagokat kell egy picit redbetenni,egy két karc,lepattogás,repedés de nem vészesek.Lent nagyon nyomatékos,fent meg még nem tudom
,ahogy megismertem normális tulajhoz került,a cserébe kapott vfr is egész korrekt állapotban van,motorikusan eddig minden úgy van ahogy kell,szerelgetve se nagyon volt talán.Idomokat kell rendbetenni,festés,repedés stb.
Bár az index sux, de ha az egész ilyen kompakt állapotban van, akkor hínnye! Ez köll...
ezen mekkora a hatso kerek? eleg picinek tunik az egesz motor, meg ahogy nezem, te sem vagy 160 cm :D