Ha valaki olyan VFR-t akar venni amire nem kell egyből költeni, lehet az lánc gumi vagy bármi más, akkor menjen be egy Honda kereskedésbe és gurítson ki egy 1200-as VFR-t
De még ez sem igaz, mert ebbe is csak annyi benzint tesznek, hogy az első benzinkútnál meg kell állni tankolni.
ha nem akkor lehet tovább nézelődni:
gumák, lánc, lánckerék, műszerfal, az idomok találkozási íve szép legyen. nem elhanyagolható az illesztő csavarok: legyenek gyáriak
fényképezd le és tedd fel ide. hátha többet tudunk segíteni.
amúgy a legkisebb vásárlási kockázatot rejtő motorok közé tartozik.
Akkor csak óvatosan az alacsony fordulatszámokkal, mert olyankor megvadul a paripa!
Köszönöm a válaszokat!
Tisztában vagyok vele, ha az ember használt motort vesz arra előbb utóbb költeni kell. A mostani ZZR400-ast is úgy vettem meg, hogy váltóhibás volt, és így olcsóbban jutottam hozzá. Megjavítattam, de sokba került, és így majdnem ott voltam, mintha vettem volna egy jó állapotút. Persze közben kijöttek rajta még hibák, amik most cserések. Láncszett, ilyesmi.
A kérdésemmel csak azt szerettem volna kérdezni, hogy hosszabb távra (időben), megéri egy ilyet venni, és nem olyan típus hhibával teli mint egy két motor.
A Kawa helyett gondoltam a VFR750-re, és hosszabb távra. Nagyon megtetszett a motor, és kicsit tartok attól, hogy még szerelővel megtekintve is bele lehet nyúlni valami rosszba.
Még egyszer köszönöm a válaszokat, és remélhetőleg rövid időn belül talán szert tudok tenni egy ilyen vasra.