De leszarom!
A 750-essel egyszer 370km körülit menetem 1 tank benzinnel, a végén már eléggé fostorgósra kellett venni a figurát, mert már jó ideje világított a FUEL felirat.
A benzinkúton koppra 21.00 liter ment bele, már majdnem benzingőzzel tettem meg az utolsó métereket.
Az valami túrás etap volt, mert 21/3.7=5.6l/100km.
A 750-essel a legobb fogyasztás az valami 4.9-re sikerült, az ilyen nézelődős-túrázós-szájtátós kör volt Szlovákiában, volt hogy üresben gurultunk le a hegyről, meg végig fostorogtunk csak.
Az tény hogy húzom neki, nem 90-nel megyek én sem.
De kb ugyanebben a tempóban a 750-es 6.5 litert eszik, tehát 1 lityivel kevesebbet.
amennyi belelapozgattam nagyon tuti, tényleg minden benne van amire szükségem lehet. ami meg nincs,az már nem is nekem való.
Ez volt az első év hogy nem mentem el a motorkiállításra sem, az is már csak az árnyéka volt régi önmagának, és a belépő meg rohadt drága.
Hja, és ha már Cosworth-okat javítgatsz otthon, akkor a VFR karbantarási kézikönyv is kötelező darab lesz a számodra, ha azt is otthon akarod szervízelni.
Attól nem kell félni hogy bárki is elhappolna bármit is, rohadtul halott a nagymotoros piac, nincs lóvé az embereknek.
Azt lehet tudni melyik Honda kereskedőnél van ez a motor amit kinéztél?
:)