,termosztátom 75 fok helyett 95-100 közt nyit
.eggyenlőre ennyi.Ezentúl saját magam fogom szervizelni!
(még cseszneknél dumáltunk)
...az kizárt dolog!
A 2004-es F-embe 5 éves korára több km ment bele, pedig több mint 1 évet állt a kereskedésben mert nem tudták eladni (köcsög Full-Gas
).
nem csattog, zörög jó erőben van könnyen indul.csak kibaszott sokat fogyaszt szerintem!
De ha 70-80-nál is bekapja a 8-at, akkor ott valami baj van. Nem nyomat véletlenül fekete füstöt egy nagyobb gázra? Mert akkor tuti sok naftát kap. Légszűrő rendben van? Ha el van már tömődve, akkor bizony kirántja a sok vákuum a benzint az úszóházból.
Szóval ezeket kéne átnézni, első lépésben légszűrő, majd ha a probléma fennáll, akkor szétkapni a karbikat is. 20e-nél elvileg még ha a gyári gyertya van benne, akkor annak is jónak kell lennie, azt nem okolnám a túlfogyasztásért, mert ha kakukk van a gyertyáknak akkor nehezen is indulna a gép. Amúgy az F normál használatnál nekem olyan 6.5 körüli fogyasztást produkált, de ha sokat mész 200 felett akkor a fogyasztási görbe meredeken fog emelkedni.
Az SP-nél nekem olyan 7.5-re állt be a fogyi. Sokan ezt is keveselték, kérdezték is hogy mivan, csak az egyik henger megy?
Ha nem folyamatosan 200 felett megy az ember, meg folyamatosan üveghangig forgatva, akkor nagyjából ezek a korrekt fogyasztások vannak közúti használat mellett.
Köszi a válaszod!