. Istenem és még fog menni áprilisig
.
. A PC meg oda tudja nyomni pluszba a benzint a paripának ha azt akarod , nem csak takarékos üzemet tudsz vele elérni . A Nitro X ilyet nem tud , így elvileg is meg gyakorlatilag is a nagyobb erőt/ teljesítményt a PC-vel lehet kihozni a gépből . A Nikko meg a tiltásokat veszi ki illetve kettes és hármas fokozatban oda nyomja az erőt még amit a környezetvédelem miatt vettek el . Ha az értesüléseim helyesek .
Csizi te milyen olajat tettél az SP-be?
)pedig ha jól láttam az enyém a legolcsóbb. Kéne (kellett volna) a pénz lakástörlesztésre, de ebből már nem lesz semmi.
. Van aki egy életre megelégszik egy 250-s akármivel van akinek a drag gép is mindennapossá válik , különbözőek vagyunk . És itt szeretnék még kitérni arra , hogy nem feltétlenül jó motoros az aki alatt nagy CC van , sokszor láttam azt hogy ment a nagy szöveg , osztották az észt aztán a következő gurulásnál én két személlyel körbe motoroztam . Itt azon van a hangsúly hogy ha megtehetem akkor miért ne tehetném kényelmessé a dolgot 2 személynél . Az se izgat ha még egy ideig meg lesz a motor mivel nagyon jó állapotban van . Szeretem is , megint mondom hogy jó választás volt számomra az SP 1 , mivel sok szép emlék fűz hozzá . És itt jön a DE , nem a motorral kötöttem házasságot , és nem a motort fogom esténként az ágyba vinni
. A motorom az eszköz a barátnőm pedig a társam az életben hogy jól érezzem magam .
Lejeb is írtam nem kívánom összehasonlítani a 2 motort mert teljesen különbözőek és nem is tenném meg úgy hogy a VTR fórumán vagyunk .
A pina nagy úr, de nincs az az asszony aki miatt eladnám a jó szuperbájkomat. Vagy vegyen magának egy kényelmes motort amin pöffeszkedhet, vagy megelégszik az SP hátsó "ülés"-ével!
Sőt. Vegyen csak magának motort, mert motorozni egyedül jó, utassal nem lehet normálisan veretni neki.
Az tuti hogy nem követem el azt a hibát még egyszer hogy eladom a patika SP2-met, esetleg ha már a küszöböt kell rágni akkor megy piacra.
Ha meg vénségemre valami kényelemre vágyom, teszek a gépre egy régimódi superbike koormányt, azt kész is a kényelmes sporttúra gépem.
Mi amikor 4en találkozunk tószegen újszászon vagy épp tápiószelén, kattognak a fotógépek, de majd egyeztetni kell a köv. idényben
.
Jövőre csak a vagyonszerzési illeték lesz 60ezer Ft az SP-re, plusz eredetiség vizsgálat + új okmányok + biztosítás, és máris 100e fölött lesz a tarifa.
Asszem ez az akció le fogja nyomni az árakat. Nem belevau, de én ennyiért vettem az SP2-t full Yoshi rendszerrel (!) + gyári rendszer + sportplekó + gyári plekó + superbike matricakészlet videókazettával + egy garnitúra új Nissin betét + egy használt elsőgumi + üléspúp, szerszámkészlet, 22k km futásteljesítménnyel.
Jövőre még rosszabb lesz a helyzet, drasztikusan nőni fog az átírás költsége, és az embereknek még kevesebb pénzük lesz.
Segítségre lenne szükségem,hogy milyen bőrápolóval (krém,spray)kenjem,fujjam be a bőrruhát télre.
A válaszokat előre is köszönöm.