,csak nah vonz egy v 2 es 1000 es
az álom egy sv lett volna de találtam egy 98 as vtr 1000 est külföldi papirost ami most nekem elérhető
nagy dilllema nah de köszönok mindent ...
nah ez mindjárt megnyugtatobbb....
Vannak eladók akik utánvéttel is küldenek, de szerintem ez nemzetközi viszonylatban nem működik.
Egyszer németből rendeltem lengőkarokat a kocsimhoz (fele áron volt mint idehaza), és hamarabb ideért mintha itthon rendeltem volna meg egy dílernél.
A lényeg hogy megbízható eladótól vásárolj, én rá szoktam keresni az értékeléseire, meg az aukcióira. Egy profi eladó nem fog átbaszni, egyszerűen nem éri meg neki a jól menő üzletét kockáztatni, illetve a trógerság nem jellemző rájuk. Jah, hogy honnan érdemes vásárolni. Idáig a német, és az olasz eBayről vásároltam, talán ez a kettő a legjobb, de érdemes az angol és a francia piacot is nézegetni. Vannak jó cuccok az amcsi eBay-en is, de onnan akkor érdemes vásárolni, ha azt a terméket Európában nem kapod meg. Az EU-n kíülről való vásárláskor még vámot is kell fizetni, ezt bele kell kalkulálni.
Van pár dolog amihez a télen szeretnék hozzájutni, ott olcsóbb minden, de még sosem próbáltam venni semmit és nem tudom mennyire bízzak meg benne. Vagy hogy egyáltalán mi a menete egy tranzakciónak. kösz előre is
. Úgy néz ki megállja a helyét hidegebb időben is .
A hirdetés kenyeret nem kér, elfér ott ahol van. Lehet hogy pont valakinek mostanra gyűlt össze a pénze, és szeretne vásárolni... Fater motorjait is mindig november-december hónapban vettük meg.
Hirdeted még az SP-t? Nem látom a hirdetések között.
Egyszerűen endúróba nem való ilyen robbanékony motor, ami alul csak prüszköl, és igazán 5000-től érzi jól magát...
Jó, persze lehet az áttételezéssel is variálni.
úgy kell kezdeni, hogy kiszeded a blokkot a helyéről. sajnos enélkül teljesen esélytelen bárminemű teljesítményt kicsiholni. Majd ezután beleraksz egy SP1 blokkot és kész is!