Hát igen az RC8 frankó lehet, csak elég kevés van belőle és ebből nekem az a következtetés jön le hogy nem nagyon veszik vagyis a szerényebb pénztárcájú embereknek tán sose lesz elérhető áron.
De nem hiszem hogy hondáék újra élesztenék a VTR nevet, mint ahogy a suzukiék se gondolom az sv-t.
. A ducatit meg meghagyom a többieknek .
Nyitott kipuval + spékelve egy kis vészleállító kapcsolgatásával elég korrekteket tud lőni.
. De igazából szerintem csak annyi lenne itt a lényeg , hogy el kéne tudnunk dönteni , hogy mit akarunk csinálni motorozás címszó alatt mert ha ez meg van akkor onnan már egyenes az út a jól bevált típusokhoz . Persze itt jön az anyagi része a dolognak meg az , hogy kitartunk-e addig , hogy meglegyen az adott stílushoz a lehető legjobb választás vagy nem bírunk magunkkal és választunk egy hasonló olcsóbbat . Na akkor szoktunk rájönni , hogy jó jó de várhattunk volna .
. Na én az XT 660 X-el jártam így . Szeretem , imádom de valahogy valami mindig hiányzik belőle . Vagy ellenkező esetben valamiből meg túl sok van rajta ( súly ) . Mondjuk cserébe megbízható . De ahogy Golyóálló Boris mondta a Blöff c. filmben : " a súly a megbízhatóság jele "
Hazudnék ha azt mondanám hogy nem tetszik meg nem jó motor és meg bántam, csak valahogy régebben durvábbra gondoltam amikór azt mondta valaki hogy V2 1000. Persze ez az én hülyeségem + esetleg nagyra vágyásom, mert sokak fele ekkoráról is remegő kézzel-lábbal szálnak le.
Sok szerencsét a vásárláshoz, majd meg oszthatnád velem/velünk a tapasztalatokat ha sor 4-re esik a választás. RC8-on nem gondolkodtál amúgy? Vagy azok sz@rok?
Amúgy had kérdezzem már meg hogy miért lett törölve Nálatok a rendelésem? Egyenlőre nem fontos, de ha rendesen ki tavaszodik végre, akkor érdekelne a dynojet kit.
Amúgy igazad van, ha közel egy súlycsoportot nézzük izgalmas csatákat lehet kihozni.
. Vagy a közúti " ellenfelektől "
Azért gondolom egy 1000RR minden lehet csak nem unalmas (főleg okosítva).
Csak felmerült bennem a kérdés hogy az mennyit ehet? Mert akár ki akár mit mond azért saját tapasztalat alapján a vtr-rel is be lehet nyeletni a 16 litert 100-on.
http://www.youtube.com/watch?v...
a második linken egy VFR 800-as túramotorból csináltak egy 175 lovas motort csak a KIT beépítésével . Semmi mást nem változtattak meg .