, de a kinti fogyasztas szerintem azert egy kcisit tulzas. nem megy 8 ala, csak ha esetleg tolom
Szerintem
azt akartam irni hogy En (az es helyett)
en is imadom, mar bevagtam vele tavaj nyaron egy kisebb korutat, svajcig meg vissza, nagyon elegedett vagyok vele. mondjuk volt egy kiesesem, mert egy faszfej miatt tavaj szeptemberben 3-ba tort a sipcsontom, mert 2 savos uton egyszercsak ugy gondolta hogy az egybevonalon o inkabb megforul elottem...no koment...de mar jol vagyok. es annak is megvolt a maga elonye hogy nem jartam a mocival, mert addig legalabb felpoliroztam a felniket. de oszinten szolva nem ajanlom az ellensegemnek se, hacsak nem akar bankot rabolni vagy valami buncselekmenyt elkovetni, amihez elengedhetetlen hogy ne legyen ujlenyomat, ugyanis az lekopk rendesen, amig befejezi
Vettél egy fasza kis motrot
(Az én 100F-emnek is volt ez a furcsa koppanása,sor négyes után nagyon zavaró.Egy kicsit nagyobb fordulattal kel vele menni.Ha ezt megszokod nagyon ritkán fog előjönni)
.
! Lehet inkább oda viszem a VTR-t is... (ha megvannak még a kutyusok...)
ha van kedvetek egy kis kanyarnyirasra es nem tunik tul soknak az a parszaz km (persze attol fugg, hogy ki hol lakik), akkor gyertek at a hataron Nagyvaradra (9 km a hateratkeloltol) egy hetvegen es mehetunk par kort a Kiralyhagon (jo kis kanyarok vannak, de szerintem sokan hallottatok mar rola).
a szallast meg 1-2 napra siman megoldjuk. jo lennem mar par VTR-essel dumalni, meg tapasztalatot cserelni, mert itt en vagyok az egyetlen (nagyvaradon es sztem a kornyeken is).